A cipőbűvölő

The Cobbler

2016.10.05 niky86

A film meglehetősen lassan indul be, kezdetben nem sok minden történik benne, de ezt követően zajlanak a történések. Érdemes megnézni egyszer, könnyed kikapcsolódásnak épp megfelelő.

2016.05.11 deneslau

Hát, ez inkább volt egy gagyi mese mint vígjáték. Gyenge színészi teljesítmény, nevetségesen alacsony színvonalú poénok, és nem tetszett a befejezés sem, nagyon kiszámítható. Kissé mintha paródia lenne. Nem ajánlom se gyereknek, se felnőttnek.

2015.03.25 Aranyhal

Voltak fenntartásaim a filmmel, mert Adam Sandler nem tartozik a kedvenceim közé. De azt kell hogy mondjam nem okozott csalódást. Nagyon poénos, élvezhető, pörgős vígjáték.

2017.09.02 veresszsoltika

A cipőbűvölő sokkal több mint egy felnőtteknek szóló mese, érzelmileg nagyon megfogott annyira szerethetők a karakterei. Adam Sandlert végre kicsit másabb szerepben látjuk.

2016.06.27 Pock

Végtelenül unalmas film amatőr színészi alakítással. Semmi sztori, semmi történés, egy nagy csalódás volt a film! Nevetni sem lehet rajta, mert a viccek is nagyon laposak, gyengék!

2015.03.14 inemeth

Vegyes érzésekkel távoztam a moziból. Színvonalasabb filmre számítottam. Egyéniség nélküli karakterek, erőltetett poénok jellemezik. A végén pörögnek csak fel az események.

2017.01.23 Enjoy

Kifejezetten rossz film, nagyon gyenge alakítás. A sztorija egy nulla , a színészek alakítása is gyenge és az egész film végig egy dögunalom. Rossz ötlet volt moziban megnézni.

2015.03.23 szafffy

Véletlenül néztem meg a filmet, mert a kiszemeltről lekéstem, és kizárásos alapon ez maradt. A címe és a leírás alapján nem volt túl szimpatikus, gagyinak tűnt, de meg kell mondanom, pozitívan csalódtam. Nagyon ötletes történet, szerettem benne Jimmy... Több

2017.11.10 Imlah

Régen láttam ennyire rossz filmet. Unalmas, semmitmondó és színészi alakításban is gyenge. Kifejezetten unatkoztam rajta. Nem nézném újra, egyszeri nézésre is sok volt!

2016.10.22 kernernoemi

Könnyed, aranyos film, beleszőve a képzelet világát. Akinek van egy kis beleélő képessége, annak tetszeni fog ez a kicsit mesés vígjáték, aminek ráadásul mondanivalója is van.

2016.05.05 irodalmialkotas

Ki ne akarna másik testre váltani, ha a tükörből Adam Sandler néz vissza rá? Borzasztó film!

2016.08.23 GaraiV

Meglehetősen gyenge film. Igaziból értelme nincsen, a történet egy nulla. Unalmas és semmitmondó film. Megbántam hogy moziban néztük, idő- és pénzpazarlás volt megnézni.

2017.03.27 VK

Nagyon gyenge film, ennyire rossz filmet már régen láttam. Egysíkú, unalmas és a színészek alakítása is rossz. Kifejezetten untatott, moziban megnézni rossz választás volt.

2015.03.23 Akodako

Egyszer nézhető film. Körülbelül ezt vártam Adam Sandlertől. A megszokott poénok, de semmi extra.