A film meglehetősen lassan indul be, kezdetben nem sok minden történik benne, de ezt követően zajlanak a történések. Érdemes megnézni egyszer, könnyed kikapcsolódásnak épp megfelelő.
Hát, ez inkább volt egy gagyi mese mint vígjáték. Gyenge színészi teljesítmény, nevetségesen alacsony színvonalú poénok, és nem tetszett a befejezés sem, nagyon kiszámítható. Kissé mintha paródia lenne. Nem ajánlom se gyereknek, se felnőttnek.
Voltak fenntartásaim a filmmel, mert Adam Sandler nem tartozik a kedvenceim közé. De azt kell hogy mondjam nem okozott csalódást. Nagyon poénos, élvezhető, pörgős vígjáték.
A cipőbűvölő sokkal több mint egy felnőtteknek szóló mese, érzelmileg nagyon megfogott annyira szerethetők a karakterei. Adam Sandlert végre kicsit másabb szerepben látjuk.
Végtelenül unalmas film amatőr színészi alakítással. Semmi sztori, semmi történés, egy nagy csalódás volt a film! Nevetni sem lehet rajta, mert a viccek is nagyon laposak, gyengék!
Vegyes érzésekkel távoztam a moziból. Színvonalasabb filmre számítottam. Egyéniség nélküli karakterek, erőltetett poénok jellemezik. A végén pörögnek csak fel az események.
Véletlenül néztem meg a filmet, mert a kiszemeltről lekéstem, és kizárásos alapon ez maradt. A címe és a leírás alapján nem volt túl szimpatikus, gagyinak tűnt, de meg kell mondanom, pozitívan csalódtam. Nagyon ötletes történet, szerettem benne Jimmy... Több
Régen láttam ennyire rossz filmet. Unalmas, semmitmondó és színészi alakításban is gyenge. Kifejezetten unatkoztam rajta. Nem nézném újra, egyszeri nézésre is sok volt!
Könnyed, aranyos film, beleszőve a képzelet világát. Akinek van egy kis beleélő képessége, annak tetszeni fog ez a kicsit mesés vígjáték, aminek ráadásul mondanivalója is van.
Meglehetősen gyenge film. Igaziból értelme nincsen, a történet egy nulla. Unalmas és semmitmondó film. Megbántam hogy moziban néztük, idő- és pénzpazarlás volt megnézni.
Nagyon gyenge film, ennyire rossz filmet már régen láttam. Egysíkú, unalmas és a színészek alakítása is rossz. Kifejezetten untatott, moziban megnézni rossz választás volt.