A cipőbűvölő

The Cobbler

2015.05.21 Balu

Meglepően jó és eredeti a sztori, jó is a film. Nem kifejezetten vígjáték, bár van benne pár jó poén, de ezt inkább egy csak úgy egy "filmnek" hívnám. Nem dráma, de van benne megható rész, több is, nem vígjáték, bár lehet rajta nevetni néha. Szóval érdemes megnézni.

2016.08.17 Macika

Nagyon gyenge film, iszonyat csalódás volt. Lapos a történet, gyenge a megvalósítás, nulla sztori, dög unalom. A film közepén kijöttünk a moziból. Senkinek nem ajánlom.

2015.10.25 Manyi

Az az erzesem hogy a jo szineszekkel probaltak becsalni a nezoket a moziba, de ennek ellenerecegy nagyon rosszul sikerult film. Adam Sandler abszolut nem allja meg a helyet a karakterben. Unalmas, vontatott, erdektelen film.

2016.09.20 Zzssuuzzssii

Ez volt a legunalmasabb film, amit tavaly láttam moziban. Végtelenül vontatott, unalmas a története, semmiről nem szól, humora nincsen. A film közepén kijöttünk a teremből.

2015.08.26 csongi888

Nagyon kellemes csalódás volt... Érdekes volt ilyen szerepben látni Adam Sandlert.. Vígjáték-Dráma kategóriában, kiemelkedő..nálam! A story és a film hangulata sem a megszokott! Method Man csak a hab a tortán!

2016.03.31 Mmaarrttoonn

Nagyon gyenge film, gyenge színészi alakítással és nulla mondanivalóval és sztorival. Kifejezetten untatott és majdnem eljöttünk a film végéről a moziból.

2015.05.08 Helgus

A Film nem szokványos Adam Sandler tipusú film. Nincsen tarkítva rengeteg poénnal mint az előző filmjeiben. Néhol fellelhető pár kisebb poén, most nem poénosra vette a figurát Adam Sandler vagyis hát nem így volt megírva az egész. Szerintem nagyon jól sikerült a film.

2015.03.29 goldfisy

Jimmyt szerettem benne leginkább, nagyon jó színész. Sandlert illetően pozitív csalódás ért. A humorba megindító képsorokat is csempésztek. Jó film.

2016.01.25 Kandurbaba

Régen láttam ennyire unalmas filmet. Lassú a cselekmény, nincs mondanivalója, vontatott és semmitmondó. Nagyon gyenge, kár rá időt pazarolni, csalódás volt.

2015.05.08 july

A film mesébe illő könnyedséggel közeli meg az alapötletet. Nem tűnnek fel az apróbb hibák, csaj ha nagyon utánagondolunk a történéseknek. De ennek a szokatlan vígjátéknak nem ez a lényege!

2015.05.20 mokanszkit

Vannak azok a filmek, amiket úgy próbálnak meg viccesnek eladni, hogy az előzetesükbe minden egyes humoros vagy annak szánt jelenetet belesuvasztanak. Na ez pont az a film, semmi új poént nem hozott, aki látta az előzetest látta a filmet is. Nem jó.

2016.01.17 Cirmici

Szerintem azoknak is ajánlott megnézni, akik nem kedvelik Adam Sandler-t, vagy a filmjeit, mert szerintem ez is egy elég jó alakítása egy érdekes sztorinak.

2015.06.02 zsuzsa

Szerintem jó kis film, az egész hangulatát egyfajta visszafogott báj és melankólia hatja át, hála a zenének és az operatőr munkájának. Sőt még azt a mondanivalót is megfogalmazza, hogy ne ítélj el mást vagy légy rá irigy, amíg nem jártál a cipőjében.

2016.02.23 zsfarkas

Sokan lepontozták, de nekem tetszett, mert kikapcsolt és jók benne a mesés elemek, az ember belecsöppen egy fantáziavilágba, ami izgalmas, érdekes és mesebeli, mégis felnőtteknek szól.