Régen láttam már ennyire unalmas és semmitmondó filmet. Bár a címéből kiindulva gondolhattam volna mert annyira semmitmondó a tortenet mint maga a cím. Nulla
Én még mindig jól szórakozom Sandler filmjein, bár azért akad egy-két gyenge mozija mint pl. ez is. A sztori erőltetett és izzadtságszagú, és a végén a nagy "csattanó" egy orbitálisan nagy logikátlansággá változtatja az egész addigi történést.
Nagyon gyenge film. Unalmas, lassú cselekményű és tulajdonképpen semmiről nem szól. Egyáltalán nem ajánlom, nekem dög unalom volt. Nem érdemes rá időt pazarolni.
Sandler végre túllép a sablonos klisékkel teli semmitmondó bohóc szerepein. Humoros film megható jelenetekkel és eget rengető poénokkal. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon unalmas, semmitmondó, lassú film, ami akar valamiről szólni, de tulajdonképpen semmitmondó. A szereplők alakítása lagymatag. Moziban láttam, csalódás volt.
Semmi bajom nincs Adammel mint karakterrel ő csak megpróbálta eljátszani azt a szerepet amit ráírtak,a legnagyobb baj ezzel a történettel van. Elég meseszerű lett az,hogy cipőn keresztül bepillanthatunk mások életébe. Pont emiatt a gyenge sztori miatt lett lapos ez a film. Sokkal jobb filmjei vannak Adamnek ez most untatott.
A film dögunalom. Semmi sztori, nulla poén, gyenge színészi alakítás. A színészek miatt nagy csalódás volt. Moziban láttam, de idő és pénz pazarlás volt.
Szerintem nagyon jópofa történet, végre valami izgalmas a vígjátékok unalmas palettáján. Nekem nincs kifogásom Sandlerrel szemben, hozta a szokásosat, teljesen rendben volt.
Nagyon sokat nevettem a filmen. Nekem nagyon tetszett! Hisz végre egy igazán jó és izgalmas vígjáték, tipikus Adam Sandler film.
Aranyos tortenet, tipikus Adam Sandleres film, de nincs is ezzel semmi baj. Humoros, kicsit kiszamithato, de ettio meg teljesen elvezheto marad