Az alapötlet itt sem volt rossz , bár szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle. Főleg , hogy mi lenne ha más cipőjébe bújva , más életébe bújnánk bele. Sajnos látszik , hogy az Adam Sandler filmek kezdenek nagyon gyengülni. Volt benne egy, max két jó poén . De lehetett volna sokkal jobb is.
Hát nálam egyáltalán nem váltotta ki azt a hatást amit szerettek volna elérni ezzel a filmmel. Egyáltalán nem győzött meg a színészi alakítás és a sztorija is nagyon lapos kifejezetten unalmas.
Sandler filmhez képest egész jó kis alkotás. Na persze korántsem tökéletes de azért végre nem a megszokott filmmel állt elő Adam Sandler. A 100 perc pont jó hosszúság ehhez a filmhez se nem sok se nem kevés. Több ilyen kéne :)
Nagyon gyenge film. Megbántam hogy annak idején moziban ezt választottuk. A sztori nulla, semmi izgalom és fordulat, lapos és eseménytelen történet. Mondanivalója nincs, gyenge színészi alakítás!
Humoros, izgalmas és érdekes film. Kár, hogy szerintem többször nem jó megnézni a története miatt mert szerintem ez akkor jó mikor nem tudod mi fog következni.
Ilyen gyenge filmet Adam Sandlertől még nem láttam. Sokáig nagy reményeket fűztem hozzá,de aztán feladtam. Totál átlagos vagy még gyengébb sztori vezetés.
Az alapsztori itt sem lett volna rossz. Bár nekem kicsit sok volt benne a zsidó kultúrához kapcsolható vonás . Emellet többet is ki lehetett volna hozniu abból,hogy más bőrébe bújik annak cipője által. Egyszer nézhető.
Szuper, könnyed , unalmas délutánokra való film,Adam Sandler nagyot alakított most is. Érdekes elgondolás más bőrébe bújni, megismerni az érzést, hogy más vajon hogyan láthatja a világot.
Kb az kaptam, amit vártam tőle: 100 perc kikapcsolódást, nevetést, misztikumot. Jók és humorosak a karakterek, nem sablonos a sztori és viccesek a jelenetek.
Nagyon gyenge film semmitmondó sztorival és nagyon gyenge színészi alakítással. Humora semmi és tulajdonképpen nem mondható meg hogy miről is szól. Irtó gyenge film.
Nagyon gyenge vígjáték, kategóriába sem tudnám sorolni. Moziban pénz és idő pocsékolás volt megnézni. Semmi a sztorija és nagyon unalmas, humor és cselekmény nélküli.
Szeretem az Adam Sandler filmeket, az sem baj, ha nem kifejezetten vígjátékban szerepel, de nekem valahogy a komolyabb próbálkozásai nem jönnek be. Ebben a filmben nem sok vígjáték elemet találtam, sokat nem nevettem rajta az biztos. Egyébként érdeke... Több