Vagy nekem nem sikerült ráhangolódnom a filmre, vagy rossz a film. Guy Ritchie filmjeit, főleg a régebbieket nagyon szerettem. Az egyszerűségében rejlett a szépsége és a zsenialitása. A Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Sherlock Holmes, felejthetetlen alkotások, és imádom őket! A zenei aláfestésük is felejthetetlen volt.
Valahol a betétdalokban úgy éreztem, hogy azonos az ízlésünk. Ezekkel a filmekkel letett valamit a „nagy asztalra”! A párbeszédek, a poénok, a színészek zsenije felejthetetlen. Nos, ez az alkotás inkább egy olyan akciófilm, vagy inkább azt mondom, hogy nagyon hasonlít egy Mission: Impossible-filmre. Már vártam, mikor csendül fel Lalo Schifrin zenéje, amitől még most is libabőrös leszek, annyira jó! A történetről nem mondhatom, hogy számomra izgalmas vagy vicces lett volna, pedig nagyon vártam Guy poénjait és a csavarokat.
A poénok kiszámíthatóak, és akár én is írhattam volna a szövegkönyvet, mert már a poénok előtt, a cselekmény láttán tudtam, hogy mit mondanak majd a színészek. Persze kapunk egy kis ízelítőt ebből, de elenyésző. Még egy dolog, amit fontos megemlítenem, hogy miért is hasonlít egy Mission: Impossible-filmre: egy nő (Aubrey Plaza) is főszerepet kapott a filmben. Az általam fent említett filmekben női főszereplő nem igazán kapott szerepet, de ebben igen, és ez elrontotta az összhatást. (Nincs gondom a női szereplőkkel, de megszoktam, hogy Guy filmjeiben inkább férfiak szerepelnek.) Szerettem, amikor egyszerű hétköznapi, csóró emberek ügyeskednek Guy filmjeiben, de ez a mostani számomra felejthető alkotás, amit igazán sajnálok! Nem volt magával sodró a történet és a zene sem, amibe ha jobban belegondolunk, igenis szükség van, hogy együtt vibráljunk a történettel, hiszen ez adja át nekünk az érzéseket, nemcsak a látványt. Lehet csinálni egy horrorfilmet kellemes zenével? Nem, mert akkor már elveszíti horror jellegét. Ami viszont megrémít: itt az AI, és nem is gondolunk bele, hogy minden programot feltörhet másodpercek töredéke alatt is! Na, ez már gáz! A színészek teljesítménye közepes, semmi kiemelkedő. Jason Statham hozza a mostanában megszokott zúzós, verekedős stílusát, és felbukkan Hugh Grant is. A forgatókönyvet nem Guy írta, mint a Blöff és A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső esetében. Itt mint rendező vett részt az alkotásban, azt nem tudom, hogy Ő hibája volt-e, hogy ilyen rosszul sikerült a film, vagy csak az íróké: Ivan Atkinsoné és Marn Daviesé. Persze nem akarom elvenni senki kedvét attól, hogy megnézze! Jó szórakozást!

Orson Fortune MI6 ügynök élete egyik legveszélyesebb küldtesével néz szembe, amikor megbízást kap, hogy felkutasson egy új technológiát, amely teljesen megváltoztathaja a... több»