2025.11.24 07:46 Dominus Daemonium Nézhetetlen Olvasottság: <100x
1

Sajnos ez is egy unalmas, gyenge, erőtlen és röhejes sztori. Ismét a tehetségtelen, magyar származású Tibor Takács rendezte ezt a részt is. Egy kaotikus és röhejes, sőt szürreálisan rossz sztori, aminek se eleje, se vége, és mikor vége lett, csak ültem, és néztem ki a fejemből: Mi van? Mit láttam? Komolyan mondom, hogy a Katica kiscsoport óvó nénije jobb sztorit elő tudott volna adni az orrukat turkáló, ásítozó, rosszcsont lurkókkal, mint ez a Takács Tibor nevű kókler!

Szerencsére megtalálta azt a százévesnek kinéző színészt, itt Mr. Hawkes (William Hickey) személyében, aki, szerencsétlen, már születésekor is ronda volt, és ez lett a védjegye egész életére... Itt is, mint egy túlméretezett keselyű végigvijjogja az egész filmet!

Mi volt a lényeg? Fogalmam sincs! Arra sajnos nem jöttem rá... A téma valamilyen szinten kapcsolódott az élethez és a halálhoz...

Van benne egy korrupt, pénzéhes orvos, Dr. 'Mac' McEnerney (Bruce Davison), egy tettrekész, fiatal doktornő, Dr. Anne Crain (Sonja Smits), az unokaöccse, Stephen (Dean Barrett), annak bájos menyasszonya, Jessie (Michelle Beaudoin), aki titokban "chippendale show"-kra jár, és egy balfácán villanyszerelő, Benjamin (Ben Immanuel), aki rosszkor volt rossz helyen.

Na most, akkor a mondanivaló... A vénember nem akar meghalni, sőt a szívbeteg, fiatal Jessie sem... De egy műszív van csupán, egy kísérleti. Vajon ki kapja? Na jó, ne legyünk már naivak! Szegény kislány nemsokára koporsóban végzi! A vénember? Akinek rendbenvan az idegrendszere , az nézze meg! Én "offoltam" a sorozatot!!! Inkább iszom egy 1996-os Chivast!

1