2023.01.11 10:58 Zsolt Szabó Olvasottság: 1141x
2

Hype

Mostanság a Netflixtől megszokhattuk a regényadaptációkat, íme egy újabb bizonyíték, aminek főszerepére Christian Bale személyét meg tudták győzni. A történetről annyit, hogy a West Point Akadémián 1830-ban egy októberi este nyugalmát egy fiatal kadét testének felfedezése töri meg, amely egy kötélről himbálózik a felvonulási tér mellett. Egy látszólagos öngyilkosság nem ismeretlen a West Pointhoz hasonló durva rezsimben, de másnap reggel még nagyobb horrorra derül fény. Valaki betört a szobába, ahol a test feküdt, és kivette a szívet.

Cross Creek produkciós cég, ami azért igen minőségi filmeket tett le már az asztalra, ez a film nem igazán jött össze nekik, vagyis számomra (elsőre a filmen jót aludtam), mert túlzottan vontatott volt, az utolsó 15 percen kívül unalmas és semmi feszültség vagy izgalom nem volt bennem. Úgyhogy ezek után nem fogok futni a könyvesboltba, hogy elolvassam ezt a regényt. De ami a filmben jók, az maga a fényképezése és vágása a filmnek, továbbá a színészi játék, ami Christian Bale-től megszokhattunk, tökéletes alakítás, és megint ékes bizonyítéka, hogy milyen jó színész, és a mellékszerepekben is Edgar Allen Poe-t alakító színész, Harry Melling hiteles alakítása emelte fel a filmet nálam 3 csillagig . Megint sikerült 72 misit eltaksálnia a Netflixnek egy közepesre sikerült krimire.

Hype

Akinek bejön a lassú folyású filmek, mivel maga a film 128 perces (számomra hosszúra nyújtott szenvedés), azoknak ajánlom, azért nem bántam meg, hogy megnéztem, a színészi játékok miatt. Ennek a filmnek is csak a hype-ja volt nagyobb. Így az én értékelésem egy 6/10.

horror | krimi | misztikus | thriller

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.

2