2023.09.23 15:21 Tonyka Olvasottság: 147x
1

Nickelodeon style, avagy evezünk a Ms. Marvel farvizén

Itt van, megérkezett az első mexikói szuperhős, hurrá!!! Vagy mégsem? Lassan kezdhetünk megbarátkozni a képregényfilmek népszerűségének csökkenésével. Ha úgy nézzük, a lehető legrosszabbkor érkezett ez a darab. A holdról is látható nagynevű bukások után megvallom, nem mertem volna elereszteni addig, ameddig a közhangulat nem változik kissé. Leforgatták, elkészült, szóval nem volt kecmec, gondolom, elmormoltak pár imát a bevételeket illetően, aztán jöjjön a mozipremier.

Habkönnyű darab, ha Vin Dieselnek sikerült 10 részt eladni a family powerrel, akkor nekik is sikerülhet. Ugyanazokat ez elcsépelt kliséket láthatjuk, se többet, se kevesebbet. A család tagjai és a viselkedésük elképesztően irritált, bugyutaságban nincs hiány. Ripacskodást, szürreális dialógusokat, cselekedeteket adott nekik a tisztelt forgatókönyvíró.

Nickelodeon style, avagy evezünk a Ms. Marvel farvizén

A főszereplő karaktere sincs megtöltve élettel, kaptafa tinédzser sablont kaptak elő. Egy szalmaszálnyi meglepetéssel nem szolgálnak. A végétől az elejéig kiszámítható, egészen az utolsó kockáig. Talán a Lara Croftra hajazó leányzó lopott némi figyelmet. Túltolt jelenetekből akad pár. A nagymami big gun-jelenete többek közt maga a borzalom, és teljesen felesleges is. Többször jutott eszembe a fiam egykori kedvence, 6 éves korában élt-halt a Power Rangersért. Susan Sarandon szerepvállalása sem tudta megmenteni. Habkönnyű, és tényleg ez a legtalálóbb. Színe ugyan van gazdagon, de súlya semmi. Tucat darab, egy az egyben copyzott üzenetekkel. A család csodálatos és stb...

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»

1