2025.01.11 21:07 Crystaldeer Olvasottság: <100x
0

Flancos sznob film

Úgy érzem, mostanában pechszériám van, mert folyamatosan rosszabbnál rosszabb filmekbe futok bele, sajnos ez a film se kivétel.

Én alapjáraton nagyon szeretem a Christian Clavier-filmeket, de ez most nagy csalódás volt nekem.

Flancos sznob film

Az egyik szereplő szavait használnám rá, ha egy szóban szeretném összefoglalni: flancos. Emellett annyira túl lett tolva a sznobság, hogy már kellemetlen volt. Az első 20 percben tiszta unalom volt, aztán azután se lett nagyon érdekfeszítő. Őszintén 50 perc után kikapcsoltam, szóval nem tudom, hogy a végén esetleg volt-e valami csavar, de engem nem fogott meg. Unalmas, semmitmondó volt az egész, és úgy éreztem, csak időpazarlás, ha tovább nézem. Valószínűleg nem veszítettem sokat.

A poénok túl erőltettek és kiszámíthatók voltak, mivel szinte az összes már jó előre le volt lőve. Így igazából egyiken se tudtam nevetni. Ami nagy kár volt, mert egy jó kis vígjátékot vártam, hát ez ettől nagyon messze voltam. Néhány viccet belőle inkább fekete humornak neveznék.

A történet ráadásul pont annyira volt slampos, mint maguk a szereplők. Egyszerűen engem végig nagyon irritált, hogy egy kőgazdag családban a nőknek hogy lehet ilyen igénytelen a hajuk. A lánynak le volt nőve a festék, arra még ráfoghatjuk, hogy ez a divat, de az anyja meg úgy nézett ki, akinek nem telik fodrászra. Egy magyar kb. 10x olcsóbb gázsijú sorozatban szebb a női szereplők haja. Mondjuk ez jó példája annak, hogy pénzen nem lehet igényességet venni. De ha a filmben gazdagok vannak, akkor legyenek már ápoltak. A másik ami zavart, hogy a két mellékszereplőnek, a fiatal párnak kb. szinte semmi monológja nem volt, többnyire csak bambán ültek ott. Kicsit túl egysíkú volt a párbeszéd.

Sajnos ez esetben Christian Clavier profizmusa sem tudott emelni a film színvonalán. Eleve az egész történet egy totális nagy hülyeség volt, bár egy jobb forgatókönyvvel talán még jót is ki lehetett volna hozni belőle. Értem én, hogy a franciák ennyire hazafiak, de az, hogy minden francia film eköré épül, lassan már kezd elcsépelt lenni.

Összességében ki hitte volna, hogy ez ilyen rossz lesz?!

vígjáték

A Bouvier-Sauvage-ok, egy előkelő arisztokrata család, keresztezik a jóval szerényebb Martin család útját, amikor gyermekeik bejelentik, hogy össze szeretnének házasodni. Az... több»

0