2024.03.15 13:49 Caravaggio1978 Olvasottság: <100x
0

Meggyalázza az előző szériákat...

Hát sajnos csalódnom kellett ebben a szériában, nem lett volna szabad Lopeznek adni a rendezői széket, nagyon-nagyon félrecsúszott vele.

Hiába minden, a főszereplő páros egyerűen nem tudja adni a karaktereket, műanyag, átgondolatlan cselekedeteikkel abszolút leírják magukat. Az egész szériát Finn Bennet (Prior-rendőrsrác) viszi a hátán. A leghitelesebb szereplő az egészben.

Meggyalázza az előző szériákat...

Természetesen beleerőltették a rasszista oda-vissza megjegyzések tömkelegét, és mindenki megelégedésére a kis csajnak nem pasija van, hanem barátnője (természetesen egy szőke és fehér) erőltetett vonalak, nem illenek a sorozatba. Ha már az erőltetettségnél tartunk, megemlítem a nyugdíjasok párzásának hiteles bemutatását is, amin majdnem felnyerítettem a nevetéstől...

A karakterek nem szimpatikusak, semmit sem tudunk meg róluk, csak nagyon-nagyon felszínesen. A nyomozókról sem tudni semmit, csak felvillanó víziókat, amiből túl sok nem derül ki, és a végére sem kapunk sok magyarázatot a történésekre. A magánéletre fókuszált 5 rész, teljesen feleslegesen összevissza csapongva, és brutálisan rosszul eljátszva.

Az az egésszel a bajom, hogy rengeteg kérdés nyitva marad, és nem kapunk rá semmiféle magyarázatot, illetve a történések annyira észszerűtlenek, hogy az már a biztosítékot kiverte a halántékom mögött. Hóban, fagyban, nyitott kabátban szaladgáló emberek a végére, egy zárt térben tűz mellett akarnak megfagyni, nyakig beöltözve... ezen is jót nevettem, természetesen a hulladék deszkából hirtelen összedobott tábortűz nem füstöl...

Amire nem kaptam választ:

– Mi ébredt fel?

– Mit kutattak, illetve milyen szennyeződés van pontosan? (Az egész film gerince, de semmit nem magyaráznak meg belőle.)

– A spirál szimbólum mit keres itt?

– A tetthelyen a vénasszonyok összevissza tapicskoltak mindent, mégsem találnak semmi nyomot a helyszínelők, miért?

– A levágott nyelv nem tudni, mit keresett a helyszínen, évek múlva... fő momentum, mégsem derül ki semmi.

Folytatom a gondolatmenetet kicsit mással:

A tudósok halála... a legviccesebb, majdnem röhögtem rajta... azért, mert pucéran kizavarták őket a placcra, már kimarták a saját szemüket, és felrobbant dobhártyával egymáson tekeregve fagytak meg. :):) Röhej...

Navarro elmebajos testvére, aki meztelenül mászkál a hidegben, az orosz csaj, aki jól átverte a Prior apját, és hiába várt rá a reptéren, KIT ÉRDEKEL??? Danvers idióta leszbikus mostohalánya, aki a bánya ellen tiltakozik állandóan, Prior, akit halálra szívat, és emiatt a feleségével balhézik, KIT ÉRDEKEL?? – minek kellett ez???

A legfontosabb, amit erről az idióta rendezőről megtudunk, hogy utálja a karácsonyt, a heterókat, rendezni nem tud, és nem nagyon szereti, csak a nőket, akik pasikat vernek.

Amúgy a naranccsal mi a helyzet? Dobálják ide-oda, előkerül mindenhonnan, de magyarázat nincs, természetesen arra sem, hogy mínuszban hogy nem látni a leheletét senkinek sokszor...

A fosszília a barlangban??? Magyarázat nulla.

Na abbahagyom, nincs értelme már ezt ragozni.

Összegezve, óriásit csalódtam, a képi világ nagyjából megvan, a karakterek, a színészek borzalmasak, a sztoriban óriási hibákkal szembesülünk. Remélem, ha egyáltalán lesz még ilyen című széria, nem ez az idióta nő fogja rendezni.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»

0