Közösség

Vélemény:

74 Szellemgimi

(2023)

Paranormal School

Majorkas   2026.02.01 14:26
0

Tetszett a sztori visszafogott humora és misztikuma, a rengeteg filmes utalás meg a zene. Nem mondom azt, hogy végig izgultam, sőt, miközben elkezdtem nézni az 1. évadot befejeztem 15 másik sorozatot, ezt meg elővettem újra, hogy érjek már a végére, de nem tudtam darálni, mert nem kötött le túlságosan. Az évadzáró legalább különös és érdekes volt. Ellenben a 2. évaddal már jobban haladtam, az érdekesebb volt, főleg a zárójelenetek és a csavarok miatt. Nem pörög annyira, mert sok a dialógus és a dráma (igen, ez egy tinidráma), de közben szórakoztat, és lehet jobban megfog, ha legalább 15 évvel fiatalabb lennék. A történet lényege a '60-as évekbe nyúlik vissza, ami összefonódik a jelennel. Még ha nagyon is PC a meleg (szellem) karakterek szimpatikusak, azonban a 2. évadban túlzásba estek azzal, amikor a Ghost egyik ikonikus jelenetét próbálják utánozni. Számomra onnantól negatívum lett a PC, de más okokból 4 csillagot megérdemel és kíváncsi vagyok a folytatásra, mert erős cliffhangerrel zárul, tehát hamarosan várható a 3. évad.

7/10