2024.08.24 17:28 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 116x
2

Ezt csak piával!

Ha tudtam volna, hogy egy horror-vígjáték, bele sem kezdek!

Komolyan mondom, se szeri, se száma ezeknek a sza*oknak, amiket tuti, rendezők bepiázva, bedr*gozva, vicces cigiktől szédelegve összemocskolnak...

Ezt csak piával!

Mi a történet?

Nagyjából annyi, hogy egy csapat elrabol egy kis csajt, aki tüllruhában táncikál, és q*rva gazdag, majd kiderül, hogy a komoly(nak) tűnő csapat totál balfácánok szedett-vedett bagázsa, akiket átvertek...

Miután a kis csajjal egyedül maradtak a hatalmas házban, nemsokára kiderül, hogy a kislány egy vampirella, és nagyon szépen átvágta őket, ők lesznek a vacsik!

Sajnos a karakterek annyira rosszra sikerültek, hogy az embernek a hátán feláll a szőr...

Mondjuk, Kevin Durandot kedvelem, de ő sem tudott itt semmit sem alkotni, sőtm amikor a szálka belement a kacsójába, majdnem elharaptam a kanalamat!

Iszonyatos gáz volt...

De úgy maga az egész film...

Tyler Gillett és Matt Bettinelli-Olpin filmje...

Nem értettem, mi a franc a koncepció, mit akar ugyebár derék rendezőnk(/ink)?

Vagy, ha klasszikust idéznék, „mire gondolt a költő?”

Dean (Angus Cloud) fejét veszti, mondjuk „hál' istennek” elég hamar, plusz van, aki vámpírrá változik, mint Sammy (Kathryn Newton) és az exzsaru, Frank (Dan Stevens)...

Semmi extra nem volt, amiről tudnék beszélni. Nem jó zenei választások, kapkodó, ideges vágások, és egy erősen közepes operatőri munka!

Sem a helyszín (stúdiószag), sem a bevilágítások nem tetszettek...

Szóval Brian Tyler, Michael P. Shawver és Aaron Morton munkája is nagyon felejthető volt...

Megint egy olyan mozi, amit próbálok hamar elfelejteni és kiheverni!

Alisha Weir volt az talán, akit egy kicsit ki tudnék emelni...

Mondjuk ebből a posványból nem volt nehéz!

Az IMDb-n 63 ezer vélemény után 6,6/10-es, a TMDB-n 970 szavazatot követően 68%!

Nálam ez csak egy árva csillag és 20%!

Dak-gejang leves (félig-meddig autentikus) és sárgadinnye...

66 Abigail  (2024)

horror | thriller

SkyShowtime (2024.12.02.)

Néha a gyerekek egészen szörnyűek tudnak lenni. Miután egy kétbalkezes bűnözőkből álló banda elrabolja egy prominens alvilági figura 12 éves lányát, az 50 millió dolláros... több»

2