2023.12.15 22:04 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

2/10 Rosszból is megárt a sok

Nem tudom, ha maximum másfél órásra vágták volna, akkor talán ki lehetett volna hagyni fél órányit a nagyon gagyi pillanatokból. Két óra ebből azért elég durva.

A történet egyszerű. Van egy fiatal ügyvédnő, aki megragadt a partizós diák korszakában, így jó úton halad a karrierje tönkretételéhez, mert elalszik, és nem ér oda a fontos időpontokra, másnaposan behány az irodai papírkosárba (hahhaha, milyen vicces) stb... Aztán van ennek az irodának egy Erős Nő típusú, legalábbis annak látszó vezetője. Erős Nő fia (Érzékeny Srác) most megy egyetemre. Erős Nő lúzernek tartja fiát, Érzékeny Srácot, és félti a kudarctól. A fiatal ügyvédnő (Éretlen Lány) kap egy feladatot, és egyben egy utolsó esélyt Erős Nőtől: segítsen Érzékeny Srácból menő arcot faragni az egyetem diákjai szemében (a Terv). Ezért Éretlen Lány és a mai korszerű filmelveknek megfelelően radiátormeleg koreai legjobb barátja beszervezi magát az egyetemre egy szemeszterre, hogy végrehajtsák a Tervet.

2/10 Rosszból is megárt a sok

A film rossz, mint a bűn. Nagyjából az HBO-s sorozatok szintjén mozog a kivitelezése, és minden klisés és kiszámítható a pillanatok szintjén. A teljes történet nem teljesen, csak többnyire, de az amúgy is tök érdektelen. A részletek totálisan előreláthatóak. Például amikor látunk a film negyedénél egy loftszerű lakást hanyag dizájnereleganciával és pár játéktermi cuccal berendezve, amit Éretlen Lány az egyetem közelében bérel Meleg Sráccal (most azt hagyjuk is, de Meleg Srác is áldiák lesz persze), akkor látjuk, hogy itt tuti hogy lesz naaaagyon nagy buli a film során. És lám, fél óra múlva megy is ott a sörpong ezerrel, meg minden, ami olyan amerikai diákos.

Volt azért több vicces pillanat is, ezért felkerekítem 2/10-re.

vígjáték

Hogy megmentse az állását, egy fiatal ügyvédnek álcáznia kell magát, és be kell iratkoznia elsőévesnek a régi alma materébe, ahol biztosíthatja a főnöke szörnyen kínos... több»

0