2025.06.06 16:31 Yosihiro
0

Nincs titok

Ma erre a filmre esett a választásom. Egy üde filmet kerestem, és nem kellett csalódnom. A film címében lévő titok kapcsán gondoltam, kapok némi vígjátékot és romantikát. Ezeket mind meg is kaptam. Szerintem nem lett túlerőltetve. Nekem a 90-es évekbeli filmek feelingje jutott eszembe. Jó érzéssel töltött el a film, ami arra utal, hogy némi érzelmet azért át tudott adni. Bár nem lettem libabőrös, és nem fordultam le a röhögéstől a székről, de mindenképp jól szórakoztam.
Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is jó. A színészek közül a főszereplők épp elérik a jó szintet, de igazi pluszt nem adnak hozzá, a többi mellékszereplő csak a közepes szintig jut el. A hangi és képi effektek jók. Így nálam ez négy csillagot jelent. Pozitívum mindenképp a Kool And The Gang zene, a rajzfilmes megoldás az elején és végén, a nem túlerőltetett poénok, és persze a pozitív, boldog befejezés. Más apró dolog is tetszett, de fő vonalakban én ezeknek tudtam örülni, és így számomra egy kellemes időtöltés volt, amit akár többször meg is tudok nézni.

Kimondottan jó volt a szín- és háttérvilágítás választás, bár ezt kevesen nézik egy filmben, de mégis ad neki egy hangulatot. Negatívum, hát mondjuk az, hogy mindenki tökéletes akar lenni egy filmben, és kisminkelik őket, és ahogy kinéznek, na, lehet, ezt egyes színészek túltolják, de nálam nem ez a legfőbb kritérium. Magát a történetet sablonnak mondanám, és nagyon pici csavar van benne, ami miatt túl egyszerű a film, de mégis ez tartja a jó szinten nálam ezt a produkciót.

Nincs titok

Mivel a színészek sem tudnak kiemelkedőt hozzáadni, ezért beragad a jó és közepes között. Ne számítson kiemelkedő filmre, aki ezt választja, inkább csak arra, hogy egy kellemes érzés, ami végigvisz a közel száz percen! Én csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

romantikus | vígjáték

Két neheztelő exnek kínosan együtt kell töltenie a karácsonyt, miután megtudják, hogy új partnereik testvérek. több»

0