Közösség

Vélemény:

59 Ad Vitam

(2025)

Nagyon unalmas és B kategóriás

The Ursus   2025.01.19 16:40
1

Az Ad Vitam latinul azt jelenti: az életre. Valójában a francia GIGN terrorellenes alakulat egyik tagjának jelmondata. Franck (Guillaume Canet) egy kommandós, aki egy nap hibázik egy bevetésen, amiért meghal egy társa. Így kirúgják az alakulattól. Közben párja, aki szintén kommandós, babát vár, így nagyon nehéz helyzetbe kerülnek. A film másik történetszála egy szövevényes ügy, melynek se füle, se farka. A főhős valahogyan belekeveredik egy kémügybe, így üldözötté válik. Így már nemcsak a kirúgása miatt van gázban, hanem azért is, mert célpont. Az egész nagyon zavaros és unalmas. Körülbelül a film felétől már mással kezdtem el foglalkozni, és csak néha néztem oda, hogy miként áll a cselekmény. A Netflix színvonalát az biztos, hogy nem emeli ez a film. Csak azoknak merném nyugodt szívvel ajánlani, akik nagyon unatkoznak, és semmi mást nem tudnak nézni, csak ezt. De ők is készüljenek fel arra, hogy piszok unalmas végig. És még az akciójelenetek sem húzzák fel, mert értelmetlenek. Értékelés: 2 csillag.