Közösség

Vélemény:

66 Éjjeli ügynök - 2. évad

(2025)

Nemzetközi helyzet

Majorkas   2025.01.30 22:04
0

Az első évad még talán érthető, hogy kifejezetten jó volt, hasonló szintet vártam el a folytatástól. Nem jött össze. Szinte az összes létező kém-thrillert láttam összegyúrva 10 epizódban, és nem gondoltam volna, hogy a fináléhoz közeledve kezdek el unatkozni, de azt is sikerült. Nem mintha a 3. résznél nem úgy éreztem volna magam, hogy az első évad cselekményét nézném, de ezen valahogy sikerült gyorsan túllendülni, és mindig valamilyen konspirált összeesküvés-szálban találtam magamat, ami természetesen több szálon fut. Felteszem a kérdést magamnak, hogy biztos jó ötlet volt-e ez a sokadik terroristásdi. Szerencsére ebben nem az egész világ volt a tét, de majdnem úgy lett feltüntetve az egész. A közel-keleti szál tetszett, az iráni karakterek jobban játszottak, mint maguk a főszereplők, és szerencsére nem ők voltak a fő gonoszok ebben a történetben. Összességében jó volt az atmoszférája, az izgalom majdnem végigkísért. A befejezést megcsavarták egy kicsikét, de ez nem szólt olyan nagyot, mint amit az előző sorozat végén láttam. Minden jó indulattal 4 csillag, mert 8 részig azért lekötött. Megalapozták a következő évad történéseit, de igazán nem kellett volna. 7/10.