2026.01.28 14:32 Streaming Team - Elysia Kova Olvasottság: <100x
0

Azért nem bántam meg hogy megnéztem!

Tipikusan az a thriller, ami nézés közben végig leköt, de utólag azért hagy maga után kérdőjeleket. A hangulat és az alaphelyzet kifejezetten erős, a feszültség sokáig jól működik, és vannak jelenetek, amelyek tényleg nyomasztóak, már-már paranoiás érzetet keltenek. Ugyanakkor a történet nem mindig tudja eldönteni, mennyire akar komoly pszichológiai thriller lenni, és mikor elégedne meg egy könnyedebb, popcorn-jellegű megoldással.

A cselekményben akadnak kiszámítható fordulatok, és néhol a logika is megbicsaklik, amit nehéz teljesen szó nélkül hagyni. Nem mondanám unalmasnak, de az eredetiség hiánya időnként érezhető, főleg ha az ember már látott pár hasonló témájú filmet. Ami viszont egyértelműen erőssége a filmnek, az a színészi játék. Sydney Sweeney hozza a tőle megszokott intenzitást, karaktere végig érdekes és jól működik a feszültebb jelenetekben. Amanda Seyfried szintén meggyőző, különösen azokban a pillanatokban, amikor a figura árnyaltabb oldalát mutatja meg. A két főszereplő közti dinamika sokat dob az összképen, és részben miattuk marad élvezetes a film akkor is, amikor a forgatókönyv gyengébb pontjai előtérbe kerülnek.

Azért nem bántam meg hogy megnéztem!

Összességében egy korrekt, nézhető thriller, ami szórakoztat, de nem hagy mély nyomot. Nem újítja meg a műfajt, viszont egyszeri mozizásra teljesen rendben van, főleg azoknak, akik szeretik a feszült, kicsit csavaros történeteket, és értékelik a jó színészi alakításokat. Nekem inkább pozitív élménny, még ha nem is lett maradéktalanul emlékezetes.

Értékelés : 7.1/10

dráma | thriller

Millie Calloway nemrég szabadult, most pedig nehézségei vannak, hogy munkát találjon, így egy ideig a saját autójában kénytelen élni. Hamarosan egy lehetőséget kap, amikor a... több»

0