Az első évad nagyon jó volt, a második évad számomra viszont igazi csalódás. De azt kell mondanom, hogy a harmadik évad megint izgalmasra sikeredett. Végre visszatértek a játékokhoz, halad a történet, és közben nem vesz el túl sok figyelmet a játékokon kívüli mellékszál. Az utolsó rész nagyon izgalmasra és kiszámíthatatlanra sikeredett. A vége pedig biztosan kiveri a biztosítékot egyeseknél.
A második évadban történtek után a 456-os játékos már nem az, aki eddig volt, reményvesztett. Aztán történik valami, ami újabb motivációt ad neki, azonban én hiányoltam belőle az eddigi eszességet, még így is már csak sodródik az eseményekkel. Ebben az évadban ami az anya-fia párossal történik, az is hajmeresztő, nem vártam volna. Az egész végén pedig olyan eseményeket mutatnak, amelyek nem nagyon keltették fel az érdeklődésemet.
Lehet, hogy csak ki akarták tölteni az időt, így is csak hat részre futotta (szerencsére?). És bár a legvégén olyat mutatnak, ami alapján lehetne folytatni, én remélem, hogy erről nem húznak le már több bőrt, mert egyértelműen látszik, hogy a forgatókönyvírók bár nagyon szeretnének, de nem tudnak a játékoknál izgalmasabb történetszálakat kidolgozni, egyszerűen a kinti világban már nem működik a sorozat.
Az a gond, hogy például a rendőröket is rendkívül buta embereknek mutatja be, a játék szereplői még a saját nyereményük összegét sem képesek kiszámolni, ez számomra nem szórakoztató, hanem inkább idegesítő. A sorozat sikerét a játékok adták, de ha ettől el akarnak szakadni, és mellékszálakat mutogatnak, az már unalmas, nem tudják rendesen összerakni a történetet.
A második és a harmadik évadot össze kellett volna gyúrniuk egy évaddá úgy, hogy kevesebb részt hagytak volna annak, ahogyan a 456-os próbál visszakerülni a játékba. Akkor sokkal jobb lett volna. Mindenesetre a harmadik évad jobban sikerült, mint a második, de az első évad sikerét nem múlja felül.