![]()
Azért ez tényleg fura! A nagy, és komolyabb létszámmal bíró filmkritikai oldalakon a film 5,4/10-en áll, itt meg 92%-on! Hogy mi? És miért? Ingyenreklám?
Utálok kritizálni egy filmet, de ezt az übergagyi f..t nem tudtam végignézni, pedig a koreai filmeket imádom, de ezt az ótvaros, "stúdiószagú" semmit egyszerűen kikapcsoltam! Biztos velem van a baj, vagy itt valami titkos netflixes ügynökök értékelik fel a filmeket, vagy akik erre szavaztak (bár nyilvánvaló kritika nélkül, amit vagy elhiszek, vagy nem - jó, oké, inkább nem), arra vannak ítélve, hogy egész életükben csak sz.r filmeket nézzenek! Sajnos, tapasztalat, aki bekerül a Netflix "bűvkörébe", nem tud onnan szabadulni... Pedig a színvonal silány, és gagyi, többnyire...
![]()
Filmünk pedig ennek a streaming-szolgáltatónak az újabb "gyöngyszeme", olcsó, unalmas, ötlettelen, és zagyva! Persze akinek inge, qrva gyorsan kapja magára, és egy vödör popcornnal és egy hordó cukros üdítővel üljön le a képernyő elé, és tessék, izguljon rajta! Sajnos ezt már az én gyomrom nem bírta "bevenni", egyszerűen érthetetlennek ítéltem meg, és úgy döntöttem, ezt a filmet nem fogom végignézni... Jó, oké, végigtekertem úgy a 45-50. perctől, de a záró képsorok is ugyanolyan gyengék lettek, mint a film összessége! Ez van! De nem akarok senkit elkeseríteni, aki nagyon nem bír magával mit kezdeni, az nyugodtan nézze meg! Legalább éjszaka vízzel fog álmodni! Ha a hangot leveszi, simán lehet egy jót szundítani rajta! A 92% pedig hülyeség, senki ne dőljön be neki!
46 A nagy árvíz (2025)
Egy katasztrofális árvíz söpör végig a bolygón, és kétségbeesett küzdelem folyik egy gyermek megmentéséért egy elárasztott lakásból. több»
Szereplők: Hae-soo Park, Byung-eun Park, Da-mi Kim, Kwon Eun-Sung, Hye-jin Jeon

Azért fura, hogy dupla nullás értékelést írsz egy olyan filmről, amit meg se nézel. Sokan nézik, akik nem értik mert nem nekik való. Te is ilyen vagy, ez pont az a téma, amit nem lehet átpörgetni. A véleményed indulatból született, és igzán nem ad tájékoztatást arról, amiről a film valójában szól. Bezzeg az indulatod kifejtésére bőven volt időd. Ok, a te dolgod, csak jelezni akartam, hogy ez így k@*vára nem korrekt!