2025.12.19 19:16 Hieronymus Bosch Nézhetetlen Olvasottság: 3054x
2

Mi ez?

Azért ez tényleg fura! A nagy, és komolyabb létszámmal bíró filmkritikai oldalakon a film 5,4/10-en áll, itt meg 92%-on! Hogy mi? És miért? Ingyenreklám?

Utálok kritizálni egy filmet, de ezt az übergagyi f..t nem tudtam végignézni, pedig a koreai filmeket imádom, de ezt az ótvaros, "stúdiószagú" semmit egyszerűen kikapcsoltam! Biztos velem van a baj, vagy itt valami titkos netflixes ügynökök értékelik fel a filmeket, vagy akik erre szavaztak (bár nyilvánvaló kritika nélkül, amit vagy elhiszek, vagy nem - jó, oké, inkább nem), arra vannak ítélve, hogy egész életükben csak sz.r filmeket nézzenek! Sajnos, tapasztalat, aki bekerül a Netflix "bűvkörébe", nem tud onnan szabadulni... Pedig a színvonal silány, és gagyi, többnyire...

Mi ez?

Filmünk pedig ennek a streaming-szolgáltatónak az újabb "gyöngyszeme", olcsó, unalmas, ötlettelen, és zagyva! Persze akinek inge, qrva gyorsan kapja magára, és egy vödör popcornnal és egy hordó cukros üdítővel üljön le a képernyő elé, és tessék, izguljon rajta! Sajnos ezt már az én gyomrom nem bírta "bevenni", egyszerűen érthetetlennek ítéltem meg, és úgy döntöttem, ezt a filmet nem fogom végignézni... Jó, oké, végigtekertem úgy a 45-50. perctől, de a záró képsorok is ugyanolyan gyengék lettek, mint a film összessége! Ez van! De nem akarok senkit elkeseríteni, aki nagyon nem bír magával mit kezdeni, az nyugodtan nézze meg! Legalább éjszaka vízzel fog álmodni! Ha a hangot leveszi, simán lehet egy jót szundítani rajta! A 92% pedig hülyeség, senki ne dőljön be neki!

akció | dráma | kaland

Egy katasztrofális árvíz söpör végig a bolygón, és kétségbeesett küzdelem folyik egy gyermek megmentéséért egy elárasztott lakásból. több»

2