![]()
Eskü, nem tudom, miért függtem rá ennyire erre a sorozatra. Csak tippelni tudok: brutál egyedi a sztori, és minden egyes képkockán látszik a profi meló. A végén meg csak pislogtam, mint akit a takarítók keltenek a moziban a stáblista után. Szóval gőzöm sincs, miért szippantott be ennyire ez a sori, de a finálé után konkrétan csak ültem lefagyva, mint akit jól meghipnotizáltak.
A sztori: Kazuko Hosoki – aki valóságos személy volt -, Japán valaha volt legbefolyásosabb és legellentmondásosabb jósnője, viharos élete.
![]()
A Pokolra jutsz pont az a fajta sorozat, ami nem a megszokott sémákkal dolgozik, így a hatása is sokszor megfoghatatlan. Kazuko a karizmatikus antihős, nem egy angyalka, de nem is gonosztevő. Intelligens, manipulatív és magabiztos nő, aki mindenkin átlát, és nem fél kimondani a legfájdalmasabb igazságokat. Dominanciáját folyamatosan követed a szemeddel, mert tudni akarod a következő mozdulatát. Szavainak súlya van. Zseniálisan játszik a hiszékenységgel, oly mértékben képes elvarázsolni a spiritualitás világában, hogy magad sem tudod, ez most zseniális csalás vagy tényleg látja a kézzelfoghatatlant.
A látvány pazar, a füstös, sötét, neonfényes ginzai klubok látványa egy gyönyörű, de veszélyes festmény lenyűgöző erejével vetekszik. A látványos, prémium képi világ tökéletes harmónia a klasszikus japán dráma követelményeinek.
A Pokolra jutsz egy különleges élmény: a patikamérlegen kiszámított japán precizitást és mély atmoszférát ötvözi a kellemes tempóval, miközben végig ott vibrál a háttérben a húsba vágó valóság. Ritka, makulátlan életrajzi / bűnügyi eposz, amit látni kell.
71 Pokolra jutsz (2026)
dráma | életrajzi | történelmi
Japán leghíresebb jósnője, Kazuko Hosoki egykor az egész nemzetet a hatalmában tartotta. Megváltó volt? Vagy maga az ördög? Gazdagság, hírnév, szerelem: mindene megvolt. De... több»
Szereplők: Tetta Sugimoto, Kento Hayashi, Tôma Ikuta, Erika Toda, Tôko Miura