Közösség

Vélemény:

82 Móresre tanítalak

(2026)

Móresre tanítalak

Kittikee   2026.06.22 22:13
0

Nagyon nem kedvelem a koreai, kínai, vietnámi vagy japán filmeket. Egész egyszerűen idegesítenek a túljátszott színészkedésükkel, mimikáikkal, jellegtelen, semmitmondó szereplésükkel. Azért az elmúlt évtizedekben láttam pár olyan alkotást, és van 1-2, ami elnyerte a tetszésem, de az eléggé elenyésző szám. Nah, de nem is ez a lényeg, hanem ez a sorozat, amit csak azért kezdtem el nézni, mert valahol láttam egy kis röpke ízelítőt, és mivel aktuális témát feszeget világszerte, így belenéztem. Az első rész még le is kötött, mert tényleg valóságszagú volt... azt végignéztem. De a folytatás már felért egy bohózattal, teljesen realitását vesztette a túlzó jeleneteivel, elviccelt idiotizmusával, úgyhogy be is fejeztem a továbbtekintését. Gondoltam, nah, végre valami jó kis alkotás tőlük, ami ráadásul nagyon fontos téma lenne, és bizony sok szülőnek, családoknak, iskolának kötelezővé tenném a megtekintését... erre ezt is elcseszték a filmkészítők, szereplők. Bár léteznének ilyen, vagy ehhez hasonló "egyszemélyes iskolafelügyelő rambók"... más lenne a világ!