Közösség

Vélemény:

NA Első kézből: Mr. T

Első kézből: Mr. T

Kittikee   2026.09.08 11:13
0

Rajtam kívül szerintem nagyon sok magyar gyerek, fiatal rajongott, vagy félt eme nagy embert: Mr. T-t. Jómagam is legelőször a Rocky III-ban láttam, és rettegtem a megjelenésétől, karizmájától, muszklijaitól; ahogy megszólalt, verekedett... félelmet keltett bennem. Mégis rajongva néztem, és megmagyarázhatatlan módon megkedveltem. És amikor bejött ama sorozat, a Szupercsapat, népes kis családommal együtt tapadtunk heti szinten a képernyőre. Hatalmasakat kacagtunk, izgultunk értük, hogy elkaszálják a rosszfiúkat. Örökre belém ivódott, ahogy ezt a nagy melákot folyvást ki kellett ütni, hogy repülőre tuszkolják, ha a csapat célja, feladata azt kívánta. Igazából itt Magyarországon nem sok felvételt, szereplést láthattunk róla, vele kapcsolatban; inkább Amerikában volt nagy kultusza, nézettsége, amit nagyon sajnálok, mert imádtuk a palit. Viszont sokkal többet vártam volna, többet szerettem volna megtudni róla ebben az epizódban, de csalódnom kellett, mert konkrétan csak kicsi morzsákat kaptam, ami az életét jellemezte. Erre mondanám azt, hogy a fogamra csak tömés... Megpróbálok kicsit kutakodni, hátha valahol hosszabb, tartalmasabb életrajzi dokumentumfilmet találok róla, mert ez nagyon kevéske betevő volt.