Süncsinálta hős

Allez Hëpp Hopp Hopp!

2025.08.26 Jazzmind

legújabb vélemény a nap véleménye

Kicsiből nagy hős

A Süncsinálta hős (Spiked) animációs filmet Caroline Origer rendezte, a forgatókönyvet pedig David Freedman és Jules de Jongh írta. Az alkotás egy luxemburgi, belga és francia koprodukció eredményeként valósult meg, amelyben több nemzet animációs sza... Teljes kritika

2025.08.26 Csillagpor

Családi mozik királya

Zseniális kis mese volt. Az egész család élvezte, és valószínűleg még meg fogjuk nézni többször, mert mindenkinek nagy kedvence lett valamelyik karakter. Én a nyúlapukával tudtam legjobban azonosulni, természetesen azért, mert neki voltak a legjobb poénjai szerintem. Nagyon szerethető karakter volt a süni is, és szerintem a gyerekek nagy részének természetesen ő a nagy kedvence. Humoros, színes, árnyalt kis kaland, ami tökéletes kikapcsolódás, és szerintem az animációja is kifejezetten szép lett. Szerethető mese kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2025.08.25 szilagyi

Süncsinálta

Egy kedves és szórakoztató animációs film, amely a barátság és a bátorság erejét állítja a középpontba. A történet főszereplője egy kis sün, aki látszólag jelentéktelennek tűnik, mégis képes nagy dolgokat véghezvinni. A film hangulata vidám, tele van humoros jelenetekkel, mégis van benne annyi érzelem és tanulság, hogy a felnőttek is élvezzék. A látványvilág színes és mozgalmas, a karakterek pedig szerethetőek, mindegyik egyedi személyiséggel bír. Nekem különösen tetszett, ahogy a sün és barátai együtt próbáltak megoldani helyzeteket, mert ezzel a film azt mutatja, hogy nem mindig az erő a legfontosabb, hanem az összetartás és a leleményesség. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti a könnyed, pozitív hangulatú animációkat.

2025.08.22 petera050

Ez a film egyszerre cukin aranyos és váratlanul mély – a kis sün és a totál „elveszett” nyúlapa párosa olyan kalandokat hoz, hogy néha tényleg elgondolkodtam rajta, kinél volt több bölcsesség. Jól szórakoztam, bájos és vicces.

2025.08.24 dosty

Egyik percben még azon mosolygok magamban, milyen aranyosan idióta ez a nyúlapa, aki azt hiszi magáról, hogy hős, aztán hirtelen meg beindul valami komoly narratív vág, és máris azon töprengek, miért félek néha a saját kis bátorságomtól.

2025.08.21 macuska

Őszintén szólva, nem erre számítottam: egy családi animáció, ami egyszerre lazán szórakoztat és elgondolkodtat. A sztori meg mozgat benned valami apró, de fontos dolgot, mint mikor elhiszed, hogy te is lehetsz hős, még ha sün vagy nyúl is vagy! Több ilyen kéne.