51% 24 szavazat
A Moebius átjáró

A Moebius átjáró

Thru the Moebius Strip
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A nem túl távoli jövőben Simon Weir, a kiváló fizikus és kutató elutazik egy maga alkotta időportálon keresztül egy idegen világba, ahol csapdába esik. Nyolc évvel később fia, Jac, egy bátor, leleményes 14 éves srác, aki úgy nőtt fel, hogy nem nyugodott bele édesapja elvesztésébe, ráakad a kapura, amelyen keresztül eljut a 27,7 millió fényévnyire levő Rapphica bolygóra. Jac az idegen bolygón rátalál édesapjára, aki az ott élő óriás idegen lények foglya, akik középkori lovagi kódex szerint élnek és hisznek a mágiában.

Rendező: Glenn Chaika
Forgatókönyvíró: Jim Cox, Paul Gertz, Jean Giraud
Ország: Kína
Premier: 2005
 
2016.04.23 cvölf

legújabb vélemény

A történet, bár nem eredeti, de egész jó, ami viszont az animációk minőségét, na meg a karakterek kidolgozottságát illeti... Maradjunk annyiban, hogy dolgozhattak volna rajta kicsit többet is. Így ez csak gyenge közepes.

0
 
2015.12.10 alien007

Elég sok elemet átvettek a kínaiak a Gyűrűk Urából és a Csillagok háborújából, de még így sem sikerült az izgalmas sci-fi közelébe se kerülniük. Elég türelmesnek gondolom magam, de ez a tempó, a vontatottság teljesen kiakasztott. Kategóriáján belül majdhogynem élvezhetetlen.

0