Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
48

Gyilkos viszony (2019)

An Affair to Die For
Filmadatlap
 
10
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
azurou   2019. 12. 12.

legújabb vélemény

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, már az alaptörténet is valami csavarosságot sejtetett, de sajnos rá kellett döbbenjek, hogy ez a film egyszerű, mint a bot. Nagyon egysíkú, így azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy hatalmas nagy blöff volt a készítők részéről. :/

 
spikeZ   2019. 10. 16.

Ez akár remekmű is lehetett volna, de szerintem túl sokat óvatoskodott a forgatókönyvíró, és nem vette észre, hogy a cselekmény belefullad az unalomba. Teljes időpocsékolásnak érzem, hogy megnéztem.


 
acey   2019. 08. 15.

Ha valóban izgalmas, végig feszült thrillert keresel, ne a Gyilkos viszonyt válaszd! Ez amolyan középszerű, egyszer nézhető, laza, rengeteg lehetőséget kihagyó film. Könnyen és gyorsan elfelejti az ember, hogy látta.

 
vejunkanew   2019. 03. 14.

Egyszer simám megnézhető a film, de sajnos ennél több nincs benne. Van egy jó alaphangulata, érdekes karakterek, amelyek rendre nincsenek kibontakoztatva. Egészen középszerű, de élvezhető alkotás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.