Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Anna and the Barbies - Álmatlan

(Anna and the Barbies - Álmatlan)
 
3
4
5
 
Roman   2017. 09. 24.

Nagyszerű koncertfilm egyáltalán nem csak az Anna and the Barbies rajongóknak. Van ebben a nőben valami átütő erő, ami a vászonról is egyértelműen átjön. Egy élmény volt, az biztos!

 
marklar   2017. 09. 22.

Anna egy iszonyú kemény nő, a film maga pedig egy hatalmas gyomros, de a legjobb értelemben. Azt hiszem pont ilyennek kellett lennie a zenekar filmjének. Minden benne van, amiért szeretjük a bandát, és egy kicsivel több is.

 
Xenomorf   2017. 09. 21.

Nagyon bírom az Anna and the Barbies-t, izgalmas élmény volt ez a zenés film, egész biztosan be is fogom szerezni DVD-n. A zenekar rajongóinak kötelező megnézni.

 
Firencz   2017. 09. 20.

Amatőr zenészként is nagyon inspiráló mozi volt. Egyszerre profi és iszonyú laza, a műfajában abszolút egyedülálló alkotás született. Örülök, hogy nem hagytam ki.

Smoking Barrels: Anna and the Barbies - Álmatlan
A rendezésnek köszönhetően több lett az Álmatlan, mint egy felejthető koncertfilm. Jól lehet, inkább azoknak készült, akik egy kicsit is kedvelik a formációt, mert a koncert felvételek kiteszik a teljes játékidő úgy 70%-át. Nem váltja meg a világot, nem találja fel a spanyolviaszt, de ha jegyet vált rá egy olyan ember, akik fogékony a művészetükre, annak garantáltan remek szórakozás lesz.

7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.