Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA

Pécsi szál

Pécsi szál
Filmadatlap
 
1
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók
 
szanko   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

Maga a sztori nem lenne rossz, de időnként erőltetettre sikerült. Ha filmként tekintek rá, nem igazán jön be, ha dokumentumfilmként, határeset. Ez a köztes műfaj még akár jó is lehetne, de nekem kevésre sikerült a film kidolgozottsága, nem elég alapos a felépítettsége és még lehetne sorolni. Aki nem szereti, ezeket a zenekarokat, valószínűleg nem is igen fogja megnézni ezt a filmet, ami talán jobb is így. Aki meg a felsorolt zenekarok rajongója, azoknak egynek jó, mert láthatták a kedvenceiket. A zenekarok tagjainak megnyilvánulásai egész jók, Lovasi 1-1 beszólása kellett is. Ami még pozitívum: a Pécsről készült felvételek. Szépek a városról készült képek, a nevezetességek mind feltűnnek. A film megnézése után megjön a néző kedve egy pécsi városnézéshez, vagy egy pécsi zenekar koncertjéhez. :-)

 
ovejuna   2019. 05. 11.

Piszkosul vártam ezt a filmet, annyira jól nézett ki már az előzetes alapján, ráadásul a legtöbb zenekarnak is a rajongója vagyok, imádom a zenéjüket. Ami alapból nagyon tetszett, hogy nem egy száraz dokumentumfilm lett az egészből, ráadásul egy csomó olyan dolgot is megtudhattam a kedvenceimről, amiről eddig nem is igazán hallottam.


 
gennaddifix   2019. 05. 09.

Na, jó talán egy kicsit túl lett tolva ez a film, mivel egy kicsit túlságosan ripacskodósra vette mindenki a figurát, és a humoros bejátszásoknak szánt részletek is inkább kínosak voltak. Ennek ellenére szerintem egészen igénye. Jólesett megnézni, egyszer mindenképpen érdemes beülni rá.

 
A Pécsről készült felvételetek tényleg megérik a mozijegy árát, a Mecsek felől drónnal készített részek tényleg a filmvászonért kiáltanak. És persze ott van a Kispál és Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif és (nem annyira) sokan mások. A zenéjük és az általuk elmesélt történetek nem egy ember („rajongó”) számára tartogathatnak izgalmas pillanatokat. Ezekkel együtt annyit tudok mondani, hogy fanyalgok és fanyalgok, de a lelkem mélyén azért megszerettem a Pécsi szál című filmet több»
 
Akik szeretik Pécset, azoknak külön élmény lesz megnézni ezt az alkotást, akik a filmben szereplő zenészeket, illetve az általuk képviselt műfajok valamelyikét kedvelik, nekik azért fog örömöt okozni a mozi. több»
 
A Pécsi szál persze ettől még elmesélhetne egy épkézláb történetet a pécsi zenekarok hátán felkapaszkodva, de alkotói láthatóan azt hitték, hogy áldokumentumfilmet könnyebb készíteni, mint játékfilmet, miközben a gyakorlatban ez éppen fordítva van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.