Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Pécsi szál

Pécsi szál
Filmadatlap
 
1
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók

Filmkritika: Pécsi szál (0)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Pécsről készült felvételetek tényleg megérik a mozijegy árát, a Mecsek felől drónnal készített részek tényleg a filmvászonért kiáltanak. És persze ott van a Kispál és Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif és (nem annyira) sokan mások. A zenéjük és az általuk elmesélt történetek nem egy ember („rajongó”) számára tartogathatnak izgalmas pillanatokat. Ezekkel együtt annyit tudok mondani, hogy fanyalgok és fanyalgok, de a lelkem mélyén azért megszerettem a Pécsi szál című filmet több»
 
Akik szeretik Pécset, azoknak külön élmény lesz megnézni ezt az alkotást, akik a filmben szereplő zenészeket, illetve az általuk képviselt műfajok valamelyikét kedvelik, nekik azért fog örömöt okozni a mozi. több»
 
A Pécsi szál persze ettől még elmesélhetne egy épkézláb történetet a pécsi zenekarok hátán felkapaszkodva, de alkotói láthatóan azt hitték, hogy áldokumentumfilmet könnyebb készíteni, mint játékfilmet, miközben a gyakorlatban ez éppen fordítva van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.