66% 42 szavazat
Élni tudni kell

Élni tudni kell

La gran vida
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Lola csini pincérnő, aki nem született szerencsés csillagzat alatt. Egy nap azonban úgy tűnik, mégiscsak kedvező fordulatot vesz élete, amikor találkozik álmai férfijával, Martinnal, aki nem elég, hogy jóképű, kedves és aranyos, ráadásul milliomos is! Nosza több se kell Lolának! Kezdetét veszi a nagy dőzsölés, repkednek a zöldhasúak, százszámra hozzák-viszik a vörös rózsákat, úszómedencéket töltenek meg pezsgővel. Édes ez az élet, mint a méz... vagy mégsem? Számos dologra derül fény hirtelen: Martin szép summával tartozik a maffiának, felfedezi, hogy szerelmes Lolába, aki viszont cseppent sem olyan ártatlan virágszál, mint amilyennek mutatja magát. Hogy lesz ebből hepiend?!

Rendező: Antonio Cuadri
Ország: Spanyolország
Premier (HU): 2001.07.26.
Salma Hayek
Carmelo Gómez
Salma Hayek
Carmelo Gómez
Carmelo Gómez
Carmelo Gómez
Carmelo Gómez
Salma Hayek
Salma Hayek
Carmelo Gómez
 
2016.02.14 olgaasFug

legújabb vélemény

Én egész jól szórakoztam, bár a történet tényleg nem volt eget rengető, de fordulatos volt és egy percig sem ült le. Ezt már csak értékelni tudom, ráadásul szerintem a humora is egészen vállalható.

0
 
2014.11.27 Thor

Semmi extra, a film próbál minél több aspketus magába sűríteni, aminek köszönhetően egy picit katyvasz lesz, de egészen élvezhető és szórakoztató alkotás, viszont nagyon felejthető. Salma Hayek alakítása is csak ugyanaz a karakter, amit már annyiszor láthattunk.

0