92% 34 szavazat
Chowder

Chowder

Chowder
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
3
Szereplők (3)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A Marcipánvárosban élő fiatal, izgága és ínyenc Chowder Mung Daal egy nagyon idős séf tanonca, aki feleségével, Truffles-szel és asszisztensével, Shnitzel egy vendéglátóhelyet vezet.

(szarka84)

Forgatókönyvíró: William Reiss
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína
Premier: 2007.11.02.

Sorozat áttekintés

 
2024.03.16 LeBron James

legújabb vélemény

A „Chowder” nem csupán egy sorozat, hanem egy valódi kaland, amely minden epizóddal újabb és újabb meglepetéseket tartogat. Nagyon élveztem, és mindig szívesen néztem újra és újra.

1
 
2024.03.10 Nyereg alatt Pizza

Aranyos mese minden korosztálynak :)

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Gyerekkori meseélményeim felelevenítésébe kezdtem, közel 34 évesen, :D és a Chowder volt a következő választásom. Röviden, nagyon jól szórakoztam. Persze, nagyon érződik, hogy gyerekekre van fókuszálva a hangvétel, de vannak felnőtteknek szánt kikacsintások, amik most felnőtt fejjel estek le. A kedvenc ilyen szövegem az első évadban hangzott el, mikor Snitzel küldetése volt, hogy a fizetését elvigye a bankba. Mikor Snitzel és Chowder távoznak, Mung odakiált a feleségének, a következőképpen, „Drágám, a muffinodra ráférne egy puszilgatás.” :D Egyébként végtelenül kreatív látványvilágú és színes, „ízes” mese ez. Szeretek főzni, így számomra külön tetszett ez a fajta alapötlet, hogy szinte minden történet a konyha és a főzés köré összpontosul. Ráadásul a kevert stílus, a kézzel rajzolt, a báb és a motion capture folytonos váltása különösen egyedi képi világot ad, és a mellék karakterek is viccesek. Szerintem nagyszerű szórakozás gyerekeknek, ami talán a felnőttek arcára is mosolyt csal. Abszolút a jó kategória.

1
1
 
2018.07.23 Norbi

Egy nagy kedvenc, néha ma is visszanézek egy-egy részt, annyira jó. Zavaró a ruhákon a mozgó minta néha, de egyedi , humoros karakterek szerepelnek benne. Kicsit bizzar, kicsit fura...kicsit Chowder.

1
 

A rajzfilmben minden karakter egy ételfajtáról vagy egy konkrét ételről kapta a nevét. Mung Daal, a főszakács neve valójában egy népszerű indiai étel neve. Snitzel a rántott hús németül. Truffles gombát jelent. Panini egy szendvics zsemle. Endívia, Mung Daal ellenfele pedig az egyik Belgiumból származó salátaféléről lett elnevezve.Szerző: Nyereg alatt Pizza

#1
 

Egy rajongói teória szerint Gazpacho, aki örökké az anyjáról mesél, ugyanazzal a személyiségzavarral küzd, mint Alfred Hitchcock Psycho című filmjének főhőse.Szerző: Nyereg alatt Pizza

#2
 

Chowder egy macska-medve-nyúl keveréke.Szerző: Norbi

#3
 

A Chowder jelentése: egytálétel.Szerző: Norbi

#4