Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Citizenfour (2014)

Citizenfour
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Edward Snowden

Videók (1)

 
citizenfour99   2016. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Nagyon sok dologban nyitotta fel a szememet Snowden ezekkel a titkosítások, meg NSA lehallgatásokkal kapcsolatban. Le a kalappal a tag előtt. Laura Poitras meg nagyon jó doku-t hozott össze a történetből. Megérdemelt volt a doku Oscar érte. (Y). Aján... több»

 
Curacao86   2015. 05. 01.

0

Rendkívül feszült és személyes, szinte bensőséges hangvételű dokumentum film, portré film, tényfeltáró riport film. Megdöbbentő és megbotránkoztató, hogy az emberek mennyire alá vannak rendelve a politikának egy nagyon szűk felső réteg érdekeinek. Ny... több»

 
KeriPeti   2015. 04. 19.

0

Most néztem meg nem rég a filmet. Érdemes lehet mindenkinek megtekinteni, Snowden nagyon érdekes dolgokat tereget ki az NSA-ról. Egy olyan megfigyelő rendszerről beszél, amivel mindenkit lehallgatnak. Elgondolkodtató, hogy a nagy Nyugat a demokrácia hazája, és ehhez képest miket csinálnak.

 
A Citizenfour több, mint Oscar-díjas dokumentumfilm: egyszer még legenda lesz. Tiszta, művészi és meggyőző alkotás, egyenest egy történelmi pillanatból. több»
 
Oscar-díjas dokumentumfilm az évtized (évezred?) egyik legfontosabb leleplezéséről. És leleplezőjéről. Több is dokumentumfilmnél: történelmi lenyomat. Sőt, tán annál is több. több»