72% 57 szavazat
My Little Pony: The Princess Promenade

My Little Pony: The Princess Promenade

My Little Pony: The Princess Promenade
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A bájos pónik visszatérnek! A békés, szivárványszínű Pónifalva lakói boldogan készülődnek a hagyományos nagy tavaszköszöntő parádéra, amikor az ünnepi előkészületeket egy váratlan esemény árnyékolja be. Miközben virágba borulnak a fák, és barátai a környék csinosításán szorgoskodnak, az egyik kis póni véletlenül felébreszt ezer éves álmából egy sárkányt! Márpedig - a legenda szerint - ha egy sárkányt felriasztanak, az Pónifalván azt jelenti: új hercegnő fejére kerül a korona! A kis pónik izgatottan várják, hogy kiderüljön, melyikük lesz az új koronás fő, éa közben sok mindent megtanulnak arról, mit is jelent felelősen uralkodni, és milyen a valódi barátság...

Forgatókönyvíró: Jeanne Romano, Bonnie Zacherle
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2006.03.28.
 
2019.08.11 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Édes kislányos mese. Csupa vidámság és kaland. Tökéletes délutáni kikapcsolódás. Remek folytatás lett. A látványa is varázslatos és a zenéje kifejezetten fülbemászó volt.

0
 
2015.05.28 klaudia4469

Aranyos mese, cuki rózsaszín felhőt rak elénk, itt minden tökéletes, minden pink. Utálom ezt a mesét, reméltem jól szórakozok rajta, de nem jött össze. 7éves kor felett nem ajánlanám senkinek. Viszont kislányoknak tökéletes:)

0