71% 30 szavazat
Én kicsi pónim: Elveszett szivárvány

Én kicsi pónim: Elveszett szivárvány

My Little Pony: The Runaway Rainbow
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
14
Szereplők (14)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ez a varázslatos és kalandos sorozat nem hiába bűvöli el a gyerekeket világszerte. Legyél te is részese a kis pónik vidámsággal teli mindennapjainak, tarts velük izgalmas kalandjaik során és szurkolj nekik, hogy újra és újra sikerüljön megvédeniük Ponylandet a fenyegető gonosztól! A pónilányok és pónifiúk együtt csodálkoznak rá a világra, tanulnak saját hibáikból és szereznek egyre több tapasztalatot, így válnak közben a legjobb barátokká. Te is legyél mérges, nevess vagy sírj együtt velük, és közben megtanulhatod, miről is szól az igaz barátság.

Rendező: John Grusd
Forgatókönyvíró: Jeanne Romano, Bonnie Zacherle
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.03.28.
 
2019.10.13 Charvi30

legújabb vélemény

Hát, ha van fölöslegesebb széria a világon, akkor ez az. Nem az aranyosságáról van szó, hanem, hogy egyszerűen semmit nem lehet belőle tanulni. Nem mondanám károsnak a gyerekekre nézve, hanem egyszerűen üres és tartalmatlan időtöltésnek.

0
 
2017.07.03 Chatman

Szerintem ez az epizód kicsit gyengébbre sikeredett, nem igazán ad hozzá a szériához, ami nagy kár, mert az én kicsi pónim mindig is híres volt arról, hogy vannak benne mélyebb tartalmak. Ennek ellenére szerintem valamennyire hű maradt önmagához a koncepció.

0