N/A
Fiú vagy lány?

Fiú vagy lány?

Fiú vagy lány?
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
10
Szereplők (10)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A vidéki városka vendéglőjében éldegélő két fiatalember, Dr. Szőnyi Viktor orvos és Galambos György festőművész feleségül kérik a vendéglős két csinos leányát. Az öreg Pötörke csak azzal a feltétellel adja nekik a lányokat, ha Viktor lemond a zeneszerzői babérokról és ezentúl csak az orvosi hivatásnak él, Gyuri pedig felhagy a festegetéssel és fényképész műtermet nyit. Az esküvőn Gyuri nagynénje 100.000 pengőt ígér a fiataloknak, ha első gyermekük fiú lesz. Tóni néni legnagyobb bosszúságára Viktoréknál születik fiú, Gyuriéknak pedig lányuk lesz.

Forgatókönyvíró: Zsigray Júlianna
Ország: Magyarország
Premier: 1943.11.30.
 
2017.12.22 dakod

legújabb vélemény

Gyönyörű magyar film, nagy kár, hogy ma már nem készülnek ilyenek. Az egész történet ugyan lassú folyású, de szerintem nagyon megéri türelmesnek lenni. Talán egy kicsit furcsa lehet az alakítások, de én amondó vagyok, ilyen is egy igazi klasszikus.

0
 
2015.06.30 WaldyxMan

Nem igazán vagyok oda a régi filmekért, de ez nem volt rossz. Van hangulata és jó a sztori is, csak éppen lehetne egy kicsit eseménydúsabb, bár az alakítások nekem egy kicsit ripacskodóak voltak, ez annyira nem vett el az élményből.

0