Gyilkos erotika

Gyilkos erotika

Warm Summer Rain

Cikkek
A Gyilkos erotika (1989) a MAFAB közösségének véleménye alapján szokatlanul nyíltan vizsgálja a szexualitás és az őszinteség kérdését. Joe Gayton filmje sötét románcba hajló, erotikus thrillerként elmesélt dráma és romantikus történet, amelyben egy kétségbeesett lány és egy különc csavargó véletlen találkozása erotikus kalandot indít el. A Kelly Lynch, Larry Poindexter és Barry Tubb főszereplésével készült film közös pontként a leplezetlen erotikát és a szexualitás központi szerepét emeli ki, miközben egyik nézője a szimbólumait méltatja, másikuk a párbeszédeket tartja gyengének. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 4 értékelés alapján 55%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik.

Hirdetés

Egy kétségbeesett lány és egy különc csavargó közti véletlen találkozáskor kezdetét veszi egy erotikus kaland, ami értelmet ad a lány életének.

Rendező: Joe Gayton
Író: Joe Gayton
Zene: Roger Eno
Premier: 1989.04.01.
Kelly Lynch

2017.05.05 kodin1

A napokban már harmadszor néztem meg, és még mindig találtam benne új szimbólumot. Nem láttam még hasonló filmet, ami ilyen nyíltan foglalkozna a szexualitás és az őszinteség kérdésével. Nagyon erősen 18-as karikás és szenzációs.

2017.03.30 pepmed

Tudom, hogy benne van a címében, de nem gondoltam volna, hogy ennyire "fedetlenül" erotikus lesz. Nagyon a szexualitásra élezték ki, a párbeszédek szerintem végtelenül gagyira sikerültek.