A Gyilkos erotika (1989) a MAFAB közösségének véleménye alapján szokatlanul nyíltan vizsgálja a szexualitás és az őszinteség kérdését. Joe Gayton filmje sötét románcba hajló, erotikus thrillerként elmesélt dráma és romantikus történet, amelyben egy kétségbeesett lány és egy különc csavargó véletlen találkozása erotikus kalandot indít el. A Kelly Lynch, Larry Poindexter és Barry Tubb főszereplésével készült film közös pontként a leplezetlen erotikát és a szexualitás központi szerepét emeli ki, miközben egyik nézője a szimbólumait méltatja, másikuk a párbeszédeket tartja gyengének. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 4 értékelés alapján 55%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik.
Hirdetés
Egy kétségbeesett lány és egy különc csavargó közti véletlen találkozáskor kezdetét veszi egy erotikus kaland, ami értelmet ad a lány életének.
IMDB értékelés:
4.9/10
Rendező: Joe Gayton
Író: Joe Gayton
Író: Joe Gayton
Zene: Roger Eno
Szereplők: Kelly Lynch, Larry Poindexter, Barry Tubb, Ron Sloan, Lupe Amador, Peter McPherson, Vanessa Conti
Premier: 1989.04.01.

55 Gyilkos erotika (1989)
A képen: Kelly Lynch
A kép forrása: Cinema Corporation of America (II)
A kép forrása: Cinema Corporation of America (II)
Kelly Lynch
A napokban már harmadszor néztem meg, és még mindig találtam benne új szimbólumot. Nem láttam még hasonló filmet, ami ilyen nyíltan foglalkozna a szexualitás és az őszinteség kérdésével. Nagyon erősen 18-as karikás és szenzációs.