Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
55
Szereplők
2
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
atombence   2019. 07. 19.

legújabb vélemény

Tini titánok harcra fel... (vagy mi?)

Jace Norman az egyik producere ennek a sorozatnak, aki egyben a főszereplő is. A fiatal színész első nagyszabású sorozata ez, és ahogy ő fogalmazott egy interjúban idézem: "Nem vagyok sztár, szuperhős meg végképp nem. Sokan jönnek szemben úgy velem az utcán, akár barátok és munkatársak is, hogy “milyen jó alakítás volt Jace, szuper volt Jace, remek színész vagy Jace, stb. de ez egyáltalán nem igaz. A script a lényeg, amit a megfelelő embernek írnak, azaz nekem." - ebből az is lejön hogy bár szeret színészkedni de az hogy még a sorozat főszerepét is ő kapta, kicsit túl nehéz neki. Nem pocsék sorozat, de max. 8 éves korig ajánlott.

1
 
Lowcash   2016. 10. 19.

pár részt megnéztünk belőle a fiammal, aki 11 éves, de még neki is gagyinak tűnt. néha elsütnek egy-két jó poént, de családi szórakozásnak ez nem elég

Jace Norman
Cooper Barnes
Sean Ryan Fox
Jace Norman
Riele Downs
Jeffrey Nicholas Brown
Jace Norman
Kelly Sullivan
Ella Anderson
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.