Csak PÉNTEKEN 10 új film és sorozat jött streamingre, itt a lista (Netflix, Max, Prime Video, Disney+, Apple TV+ - október 25)
Mától a Netflixen: A 2. évaddal végre visszatért a nagysikerű horror-thriller sorozat!
10(!) új sorozat érkezik a héten streamingre, ezekre érdemes odafigyelni (Netflix, Max, Disney+, Prime Video, AppleTV+ - október 21-27)
Ezen a héten a Netflixen: 7 kiemelt premierfilm és sorozat, amire érdemes lesz odafigyelni a napokban (október 21-27)
Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 21-27)
Már októberben a Netflixen: A 2. évaddal folytatódik a 18+-os horror sorozat, itt az új előzetes
Októberben a Netflixen: 13 új film és sorozat, amit vétek lenne kihagyni az ősz második hónapjában (2024)
Új a Netflixen: Rákaptak a magyar nézők az új horror sorozatra, már a 2. legfelkapottabb
Netflix-örömhír: Az egész világ ezt a fantasy thrillert nézte, jön a 2. évad!
Netflix: Egy robotzsoldosos extravagáns sci-fi a Vonat Busanba rendezőjétől, itt a Jung_E előzetese
Tragikus hirtelenséggel, 29 évesen elhunyt a Disney+-sorozat színésznője, Kim Mi-soo
Egyenesen a pokolba küld minket a Vonat Busanba rendezőjének Netflix-sorozata, itt az előzetes!