Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Vélemények: Út a pokol felé (2021)

 
Sabnock Sanatory   2022. 05. 28.

legújabb vélemény

1
Hát mi a jó Mari néni sarka ez???

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jó, jó tudom. Az emberiség nagy része most már ezeket a filmeket szívja magába, és ezekből táplálkozik, sőt! Jónak tartja. Brrrr. A digitális technika ótvar, magyarul a CGI béna, röhejes. Úgyhogy ezt a részét engedjük el. Sang Ho-Yeon, aki a sorozat... teljes kritika»

1
 
Scriptor   2021. 11. 28.

5
Elképesztő zagyvaság

Elképesztő zagyvasággal rukkoltak elő a dél-koreaiak a Hellbound elkészítésekor, pedig a Squid Game és a Túlélők után már kezdtem azt hinni, hogy Szöulban szinte bármihez nyúlnak, csakis jó lehet belőle (legalábbis horror-akció vonalon). Sajnos nem igaz. Pedig saját hazájában rekordokat dönt ez a "zs" kategóriás katyvasz, ami azért azt is jelzi, hogy ami egy ázsiainak hihető különlegesség, az egy európainál simán nem megy át a léc felett. Persze már az is enyhén szólva furcsa, hogy egy alig 5%-ban keresztény országban miért is forgatnak túlvilágos témájú horrort. De talán itt van a dolog nyitja: mivel alig ismerik, kíváncsiak a keresztényi túlvilághit horror-megjelenítésére. Mindenesetre az Út a pokol felé egy elképesztő zagyvaság, értelmetlen alapállásban, mesének is gagyi kivitelben. Értékelésem: 15%.

1

 
harnas1207   2022. 05. 15.

1

Az izgalmas alapötlet leköt két részen át. A 3. és 4. résznél már magvas társadalomkritikát is beleképzelsz. Aztán az utolsó két epizód megmutatja miért is van a filmipar válságban. Totális kreativitási mélypont. Manapság elég egy szuper ötlet és for... több»

 
JRD   2022. 03. 30.

2
A kib*szott jó sorozat...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Noha a cím már önmagában adott támpontot a témát illetően, nem voltam felkészülve arra, amit láttam. Letaglózott és felkavart. Nyers brutalitás, pokol, pokollovagok... az ezt felkapó média, majd egy új egyház vagy szekta születése. És az utolsó perc mindent megkérdőjelez és előrevetít egy újabb évadot. Csak ajánlani tudom. Van benne nem kevés kérdés, melyre önnön stílusában ad egy lehetséges választ is a sorozat. Szóval, nézd meg! Filmre fel, és jó szórakozást! Igazat megvallva engem teljesen letaglózott minden egyes epizód.

2
 
philboy   2021. 11. 22.

1

Az alapkoncepció nagyon megfogott, jó ötletnek tartottam, viszont a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. Az alakítások valahogy nagyon félrecsúsztak és a párbeszédek elég fogcsikorgatósak.

 
Robinson76   2022. 04. 12.

0
Angyali jelenés, pokoli kárhozat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az Új Igazság nevű szekta és annak vezetője arról szónokol, hogy vannak emberek, akik jelenéseket látnak, majd egy angyal közli velük, hogy mi lesz haláluk időpontja, és az árnyéklények széttépve a pokolra juttatják a bűnösöket. Mintegy megerősítésként, azonnal végig is nézhetjük, hogyan kárhoznak el a kijelölt áldozatok. A bizarr alaphelyzeten keresztül sok komplex témát dolgoz fel a sorozat, vagy inkább csak próbálkozik ezzel. A széria második fele érdekes és egyben megdöbbentő témával folytatódik, mert ezúttal egy újszülöttnek lesz jelenése arról, hogy nemsokára a pokolra jut... Az alaptéma akár még jó és érdekes is lehetne, de sem a színészi játék, sem a kivitelezés, de még a történetvezetés sem tudott igazán megfogni. Így viszont közepesnél semmiképp sem tudom jobbra értékelni.

 
Tamás   2021. 06. 03.

0

Elkapta a figyelmemet és sok kérdésre kutattam a választ, de a sorozat befejeztével csak még több lett és semmi megoldást nem kaptam, ami elég frusztráló.