Egyenesen a pokolba küld minket a Vonat Busanba rendezőjének Netflix-sorozata, itt az előzetes!

Megérkezett a Hellbound, eredeti címén Jiok című sorozat első előzetese, amely garantáltan mindenkit a padlóra küld majd.

Sang-ho Yeon a 2016-ban megjelent Zombi expressz című rendezésével szerzett magának nemzetközi hírnevet, így mondani se kell, hogy az idén szeptemberben debütáló legújabb sorozatával igencsak magasra tette a lécet még saját maga számára is.

A Jiok első előzetese mindössze 1 perces, ettől függetlenül azonban még így is garantáltan megalapozza a hangulatot a szériához. A történet szerint az emberek végighallgathatják a jóslatot, amely elárulja nekik, miként fognak meghalni, amikor pedig ez a pillanat is eljön, egy sötét angyal ragadja el a lelküket.

A széria az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kerül először bemutatásra, a Netflix műsorkínálatában pedig szeptember 17-től lesz elérhető. Nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest!

dráma | fantasy | horror | thriller

Emberek jóslatokat hallgatnak végig, amelyek megjövendölik, mikor halnak meg pontosan. Amikor ez a pillanat eljön, megjelenik előttük egy halálangyal, és végez velük. több»