76% 83 szavazat
Karibi vakáció

Karibi vakáció

Holiday in the Sun
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Kedvenc ikerpárunk, az Olsen-lányok visszatérnek. Ezúttal jól megérdemelt téli vakációjuk kalandjait követhetjük nyomon. Bár eredetileg Hawaiira készültek az osztálytársaik társaságában, az élet - pontosabban a szülõi szigor - mégis közbeszól: a Bahamák egyik napfényes szigetén kell "tengetniük" az idõt. Azért nem kell félteni õket: azonnal bevetik magukat az élet sűrűjébe és két jóképű fiú azonnal megdobogtatja a szívüket. A felhõtlen idõtöltés azonban veszélyes fordulatot vesz: véletlenül belekeverednek egy régiségcsempész banda bűnös üzelmeibe. De nem õk lennének az Olsen-ikrek, ha egy ilyen veszélyes kalandból nem tudnák kivágni magukat.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.01.07.
 
2019.08.20 Eniq

legújabb vélemény

Nagyon régen láttam már Olsen ikres filmeket, pedig régen megőrültem értük. Ez az egyik kedvencem volt a zenék különösen tetszettek benne , gyönyörű helyen forgattak, helyes színészeket választottak a filmbe, az ikrek pedig szépek bájosak ahogy az ilyen filmekben lenni szokott.

0
 
2018.03.27 SzFa

Ez a film is olyan, mint a többi, de 3-4 Olsen ikres film után nem kell többet várni. Egy tökéletes lányos álom film, helyes fiúk, kaland, szerelem és jó ruhák. Álomnak szuper, de a valóságtól messze áll. 13 éves lányoknak ajánlani tudom.

0
 
2015.06.30 Firencz

Én is szerettem volna ilyen ikreket vmikor, de a szőke nem illik hozzám...

0
 
2014.10.26 Jackob

Időnként olyan érzésem volt, mintha videoklipet néznék, mint egy színtiszta propagációs anyag. A szőke Olsen nővéreké.

0