Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
7
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
Videók
 
kevelin   2018. 03. 07.

Annak ellenére hogy rövidfilm nagyon magával ragadó. Leginkább arról szól hogy sosem szabad feladni és egyszer minden jóra fordul. Gyerekeknek akár óvodában levetíthető lenne és akár oktató jelleggel is nézhetnék.

 
Brigusz724   2015. 03. 31.

Youtube videón láttam, aranyos történet. És hiába a rövidsége, esküszöm a végéig nem tudtam mi lesz a befejezése, ami sajnos néhány mai filmről nem mondható el.


 
angel001   2016. 04. 30.

Youtubon találzuk meg pár éve véletlenül. Kicsi fimnak annyira bejött, hogy azóta több száz alkalommal kellett megnéznünk, ezzel kelt, ezzel feküdt. Aranyos jól kidolgozott filmecske, de kicsit kezdem unni :D

 
N.Béla   2016. 07. 25.

Nagyon aranyos rövidfilm. Jót nevetek rajta mindig amikor újranézem. Igazi szép történet és jelzi, hogy nem szabad feladni, akármilyen rossznak is tűnik minden. Kűzdeni kell. Az animáció is meseszép és a zene tökéletesen passzol a szereplőkhöz.

 
mneviki   2015. 02. 10.

aranyos... szép, egyedi mese :), mindenki nyugodtan szánjon rá öt percet, biztosan nem fogja megbánni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.