Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Legyetek jók, ha tudtok (1983)

State buoni se potete
Filmadatlap
 
28
Szereplők
17
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
erare   2015. 02. 20.

Hittanon sok fura dolgot kaptam tanárnénimtől anno, de ez a film volt a legjobb húzása az évek során. Azóta többször is megnéztem; azon kevesek közé tartozik, mely DVD állományomban is megtalálható. Szép a zene, kedvesek a karakterek; tetszik a jellemfejlődés, melyen a főhőst elkísérhetjük; Néri Fülöp olykor naiv és tiszta hite a jóban, az Istenben pedig kedves ábrázolásra sikerült.

 
Deku   2017. 07. 10.

Kellemetlenül gyenge film lett. Olasz film és ez nagyon érződik rajta nekem kissé suta volt az egész megvalósítás. Gyenge színészi alakításokkal, nem volt szimpatikus ez a felállás.


 
ZeroHero   2015. 05. 06.

Érdekes. Amint a napokban megnéztem a filmet (vagy 4-dik alkalommal) arra gondoltam, milyen jó lenne, ha mindenki a világon megnézné, mert gyönyörű film, és sokat lehet belőle tanulni (nekem ez az egyik kedvenc filmem, pedig nem vagyok hívő). Azt hittem két féle ember van: aki felfogja e film értékét és meghatja és aki nem képes felfogni, és egyszerűen azt mondja: 'hülyeség'.

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Mivel régi a film, a technikai része nem olyan jó, de aki ettől el tud tekinteni az nyilván élvezni fogja. Kis koromban mindig féltem a tüzes jelenettől. Morális értékek is átjönnek (még gyerekkoromban is). Max. pont.

 
szabomarc   2019. 02. 16.

Gyerekként láttam néhányszor ezt a filmet, minden alkalommal mást vettem benne észre, új dolgokat, ebből kifolyólag érdekes film. Amúgy lelkileg elgondolkodtató az alkotás, egy próbát megér.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.