Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%

Jób lázadása (1983)

Jób lázadása
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
6
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Fantasztikus magyar alkotás!Drámaisága,mondanivalója a lelkekig hatol,és beférkőzik a fejünkbe,az agyunkba ! Zenthe és Temessy talán legjobb alakítása a mozivásznon!!! Ajánlott film mindenkinek.

 
Deku   2017. 08. 30.

Ez olyan film amit bőven megtudok nézni többször is vagyis egy igazán kellemes hangulatú sztori. Végig letudta kötni a figyelmemet, ez hatalmas érzés. Látványos és pörgős volt.


 
Berto49   2017. 07. 23.

Amikor olvastam a film témáját és megláttam a szereplőlistát, csodálkoztam: Zenthe Ferenc és Temessy Hédi egy vidéki idősebb zsidó házaspár szerepében? Aztán megnéztem ezt a remekművet, fejet hajtva a rendezőpáros előtt, mert az említett főszereplők ... több»

 
Edeske   2016. 05. 25.

Érzelmileg megfogó, lelkileg hatásos film, amit érdemes többször megnézni, hogy a valódi mondanivalót megértsük. Összetett és elgondolkoztató alkotás.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

A keményen dolgozó, pásztorkodással és kereskedelemmel foglalkozó Jób bácsi a falu tekintélyes alakja: az írástudatlanok sorban állnak előtte, hogy levelet írjon távol lévő szerettüknek, a katonaszökevény fiatalember és felesége hozzá fordulnak anyag... több»

 
zsuzsa0107   2019. 03. 14.

Az egyik legcsodálatosabb magyar film, amit láttam.

 
JollyDzsé   2016. 05. 13.

Méltó lett volna az Oscarra a maga kategóriájában. 84-ben jelölést is kapott.

Zenthe Ferenc
Temessy Hédi
Zenthe Ferenc
Fehér Gábor
Fehér Gábor
Zenthe Ferenc
Temessy Hédi
Temessy Hédi
Fehér Gábor
Zenthe Ferenc
 

Több neves filmfesztiválon díjnyertes volt, Sanremóban nagydíjat, Fondiban fődíjat kapott, 1984-ben Oscarra is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriában.

(KaTuS55)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.