Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
6
Szereplők
2
Vélemények
Képek
Videók
Mancs
 
macikutya   2015. 06. 29.

Megörültem, mikor láttam, hogy Mancsról is készül film, úgy,mint annak idején Kántorról. Ez a kutya is nagyon megérdemelte. DE nem moziban néztem meg ,mert egy nagy KAMU az egész. Mancs valódi kutya volt, valódi cselekedetekkel valódi eseményekkel. Egy cseppet sem etikus a nevét felhasználni EHHEZ a filmhez. Egy pont a kutyának, egy pont az egyszer azért megnézhetőségért, de senkinek nem ajánlom.

 
bigi   2015. 06. 30.

A film egy nézhető családi film, nem több és nem is kevesebb. Aki ezt szeretné, és erre készül, annak tetszeni fog. Végre egy nézhető magyar film, ami más mint a többi. Trill Zsolt szuper, de az összes szereplő jó, ötletes jelenetek, párbeszédek, egy percig sem unalmas a történet. Külön dicséret a rajzfilm betéteknek, nagyon ötletesen, nagyon jópofák. Végre egy film bugyuta, erőltetett poénok és párbeszédek nélkül.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.