Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70

Az elfeledett karácsony (2019)

Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul
Filmadatlap
 
7
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
tomrocky   2019. 12. 21.

legújabb vélemény

Nem éreztem igazán a tétjét a filmnek, persze jogos, hogy egy ilyen filmnél ez jogos elvárás-e, de miért is ne lenne az. Mindenképpen elvárom, hogy tartalmas legyen, ez a film azonban nem képes rá. Nagyon sajnáltam az egészet.

 
matyas   2019. 12. 20.

Nagyon is helyesnek tartom, hogy az évnek ebben a szakában egy kissé több karácsonyi tematikájú film lát napvilágot, szerintem abszolút segít ráhangolódni az ünnepekre, de nagyon fontosnak tartanám, hogy egy ilyen film ne hajoljon át melodrámában vagy épp giccsbe, Az elfeledett karácsony azonban ezt tökéletesen teljesíti, és ez hagy is némi keserű szájízt maga után. :/


 
skyman   2019. 12. 13.

Hát, ez olyan tucatfilm lett a csodáról, ünnepi hangulatról, szeretetről, varázslatról meg egyéb csillivilli karácsonyi dolgokról. Már megszoktuk, hogy ehhez az ünnephez ez dukál, de az igazat megvallva a könyökömön jön ki ez a sok cukormázas történet.

 
Remes982   2019. 11. 25.

Kicsit sablonos, de kedves film, amit kár lenne kihagyni, tökéletesen illeszkedik a hangulatos családi filmek sorába. Szeretem ezt a műfajt, szerintem hozzátartoznak a téli időszakhoz az erőszakmentes, meseszerű családi filmek. És ez pont ilyen.

A film összbevétele 1 482 434 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 18 235 725 forintot termelt. A hazai mozik összesen 12 668 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az elfeledett karácsony Alf Prøysen elbeszélésén alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.