Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Mézga Aladár különös kalandjai (1972)

Mézga Aladár különös kalandjai
Filmadatlap
 
7
Szereplők
3
Vélemények
Képek
Videók
Mézga Aladár különös kalandjai
 
titra   2015. 05. 27.

Bár ezek a részek is nagyon érdekesek voltak ahogy különböző bolygókra és világokba látogatott el a felfújható űrhajójával, azért Aladár és Blöki csak így ketten, már kicsit kevésnek tűntek. A többi szereplő sokkal több poént és mozgalmasságot adott a sorozatnak, ezért hiányoztak.

 
szkodvig   2017. 06. 16.

Ez már sajnos annyira nem lett jó,sajnos ugye a család keveset szerepel és csak Aladár és Blöki sajnos annyira nem tudják elcipelni a hátukon ezt a fergeteges kis sorozatot sajnos. Ezen kívül viszont jócskán ráver sok mai gagyiságra.


 
Kicc   2016. 02. 26.

Az eredeti Mézga rajzfilmsorozatot nagyon szerettem (szeretem még ma is), ez viszont néhol egy kicsit kusza, túlságosan földöntúli és katyvaszos. Vannak nagyon jó részei, és vannak olyanok, amiket egy gyerek nem biztos, hogy teljesen értene.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.