Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92

Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai (1974)

Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
Filmadatlap
 
9
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Nagyon kultikus mesefilm Magyarországon :) Jó értelemben véve nagyon magyar alkotás és emiatt arathatott szerintem ekkora sikert is. Emlékszem, hogy a Danone joghurtokon egy időben lehetett gyűjtögetni a szereplőket, az akkora buli volt :D A film mindenesetre 5*, mert nagyon szeretem :)

 
szkodvig   2017. 06. 16.

Ezt is nagyon szeretem, habár a vakáción a Mézga családot én jobban szeretem. De ezen kívül felettébb kellemes kikapcsolódást nyújt bármikor,nagyon jókat szoktam rajta nevetni.


 
titra   2015. 05. 27.

Azért az egészen hihetetlen, hogy ezt a sorozatot 68-ban kezdték el adni a tévében, és most újra nézve is ugyan olyan szórakoztató tud lenni, mint akkor, vagy bármikor.

 
OrSi   2016. 11. 10.

No comment. Aki nem látta az összes részt, nem cseng a fülében az összes szereplő hangja és modoros szövege, az nem is értheti meg ezt a világot talán...és biztos, hogy 1995 után született. :D

 
lexlutor   2015. 12. 18.

Én mostanában sokszor megértem Paulát, már nem idegesít Kriszta, és tudom miért idegbeteg Máris szomszéd. És elfogadom őket. :D

 

Az első négy részt 1968-ban mutatták be a Magyar Televízióban, de pénzhiány miatt a gyártás félbeszakadt. Az 1968-as annecyi fesztiválon Macskássy Gyula megismerkedett Georges de la Grandiére francia producerrel, aki pótolta a hiányzó összeget, így 1969-ben elkészülhetett ez a sorozat.

(KaTuS55 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.