52% 48 szavazat
Négyen résen

Négyen résen

Waking Up in Reno
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
47
Képek (47)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Két fiatal házaspár autózik a renói Monstre autófesztiválra. Roy és Candy, valamint Lonnie és Darlene, akik elég régóta ismerik egymást ahhoz, hogy együtt induljanak egy közös, autós vakációra. Kezdetben jól érzik magukat, remekül szórakoznak, mígnem valami furcsaság történik közöttük. Kiderül, hogy Lonnie már évek óta szerelmes barátja feleségébe. A felismerés folytán minden összezavarodik és már semmi sem működhet közöttük úgy, mint azelőtt. Az út hátra lévő részében az a kérdés, túléli-e a barátság és a szerelem ezt az őrült kéjutazást?

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2003.04.07.
Natasha Richardson
Charlize Theron
Charlize Theron
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
 
2023.11.21 Speedy94

legújabb vélemény

Jópofa vígjáték

Vígjáték műfajt tekintve nálam ez a film a legjobb a Bikinivadászok után. Egy alapjában véve kellemes atmoszférával rendelkező road movie szerethető szereplőkkel, és vicces szituációkkal meg jó poénokkal. Billy Bob Thornton ebben a filmben tökéletesen hozza a tipikus öntelt macsót, aki ezzel el is viszi az egész show-t. Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet.

0
 
2018.11.17 tomvétsz

Patrick Swayze miatt nézhető, egyébként csak egy gyenge amerikai road movie.

0
 
2018.10.20 vitto

Végtelenül unalmas már ez a "barátok beleszeretnek egymás nőjébe" sztori. Itt legalább meg volt az akarat, hogy jó színészekkel kimaxolják a témát, de nem igazán érte el a film a célját. Tipikus olcsó komédia, abszolút nélkülözhető.

0

A film összbevétele 267 109 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Patrick Swayze és Natasha Richardson is elhunyt mar a filmszereplők közül, annak ellenére, hogy mennyire fiatalok voltak.Szerző: ZeroHero

#2