78% 98 szavazat
Paperman

Paperman

Paperman
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
10
Szereplők (10)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Rövid animációs történet egy amerikai férfiról, aki megpróbálja felkelteni egy gyönyörű fiatal nő figyelmét a szemben lévő felhőkarcoló egyik irodájából papírrepülők segítségével.

(rbernadett)

Rendező: John Kahrs
Forgatókönyvíró: Clio Chiang, Kendelle Hoyer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.11.02.
 
2019.07.21 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Kedvenc rövidfilmem hivatalosan is. Imádom. Már amikor a Rontó Ralph első része előtt vetítették akkor beleszerettem. Még a csuklómra is tetováltattam egy pici papírrepülőt rúzsnyommal. Gyönyörű romantikus történet nincs lehetetlen üzenettel.

0
 
2017.12.09 Deku

Közepes film kategóriába esik nálam, szempillám se rezdült a történet alatt. Nem volt semmi olyan mozzanata a filmnek ami miatt kiemelkedő vagy éppen rémes lehetett volna.

0
 
2015.03.25 timeamarton93

Paperman bravúros békebeliséggel mesél el egy fekete-fehér, ám mégis örökzöld lávsztorit. Rúzsnyommal, papírrepülőkkel és olyan kedvességgel, amitől még a legzordabb mellettünk ülő is nagy eséllyel elereszthet egy-két legbelül fogant kuncogást.

0
 

Ez az utolsó Disney film, amin Glen Keane dolgozott mielőtt távozott a stúdiótól. Szerző: rbernadett

#1
 

Amikor a film elnyerte az Akadémia díját a Legjobb animációs rövidfilm kategóriában, , a film producere vörös rúzsos papírrepülőket kezdett el ledobálni az erkélyről, ahol az átadás alatt ült. A kis közjáték miatt a biztonságiak kikísérték a teremből, de 10 perc után visszajöhetett. Szerző: rbernadett

#2
 

Az egyetlen szín a filmben a lány vörös rúzsa. Szerző: rbernadett

#3