Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
10
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Paperman
 
Deku   2017. 12. 09.

Közepes film kategóriába esik nálam, szempillám se rezdült a történet alatt. Nem volt semmi olyan mozzanata a filmnek ami miatt kiemelkedő vagy éppen rémes lehetett volna.

 
timeamarton93   2015. 03. 25.

Paperman bravúros békebeliséggel mesél el egy fekete-fehér, ám mégis örökzöld lávsztorit. Rúzsnyommal, papírrepülőkkel és olyan kedvességgel, amitől még a legzordabb mellettünk ülő is nagy eséllyel elereszthet egy-két legbelül fogant kuncogást.

 

Ez az utolsó Disney film, amin Glen Keane dolgozott mielőtt távozott a stúdiótól.

(rbernadett)
 

Amikor a film elnyerte az Akadémia díját a Legjobb animációs rövidfilm kategóriában, Kristina Reed, a film producere vörös rúzsos papírrepülőket kezdett el ledobálni az erkélyről, ahol az átadás alatt ült. A kis közjáték miatt a biztonságiak kikísérték a teremből, de 10 perc után visszajöhetett.

(rbernadett)
 

Az egyetlen szín a filmben a lány vörös rúzsa.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.