Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
10
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Paperman
 
Deku   2017. 12. 09.

Közepes film kategóriába esik nálam, szempillám se rezdült a történet alatt. Nem volt semmi olyan mozzanata a filmnek ami miatt kiemelkedő vagy éppen rémes lehetett volna.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Kedvenc rövidfilmem hivatalosan is. Imádom. Már amikor a Rontó Ralph első része előtt vetítették akkor beleszerettem. Még a csuklómra is tetováltattam egy pici papírrepülőt rúzsnyommal. Gyönyörű romantikus történet nincs lehetetlen üzenettel.


 
timeamarton93   2015. 03. 25.

Paperman bravúros békebeliséggel mesél el egy fekete-fehér, ám mégis örökzöld lávsztorit. Rúzsnyommal, papírrepülőkkel és olyan kedvességgel, amitől még a legzordabb mellettünk ülő is nagy eséllyel elereszthet egy-két legbelül fogant kuncogást.

 

Ez az utolsó Disney film, amin Glen Keane dolgozott mielőtt távozott a stúdiótól.

(rbernadett)
 

Amikor a film elnyerte az Akadémia díját a Legjobb animációs rövidfilm kategóriában, , a film producere vörös rúzsos papírrepülőket kezdett el ledobálni az erkélyről, ahol az átadás alatt ült. A kis közjáték miatt a biztonságiak kikísérték a teremből, de 10 perc után visszajöhetett.

(rbernadett)
 

Az egyetlen szín a filmben a lány vörös rúzsa.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.