68% 50 szavazat
Éjfél a Pera Palace Hotelben

Éjfél a Pera Palace Hotelben

Pera Palas'ta Gece Yarisi
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
33
Szereplők (33)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy fiatal újságírónő, Esra, a múltban találja magát a Pera Palace Hotelben, és meg kell akadályoznia egy merényletet, ami megváltoztatná a jövőbeli Törökország sorsát.

(Hupka Adrián)

Ország: Törökország
Premier: 2022.03.03. | Netflix (2022.03.04.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Hazal Kaya
James Chalmers
Hazal Kaya
James Chalmers
James Chalmers
Hazal Kaya
Tansu Biçer
Hazal Kaya
Tansu Biçer
 
2023.01.20 Török389133

legújabb vélemény

Az első rész nagyon jó volt, de utána kicsit unalmas lett, az utolsó pár rész meg nagyon kusza és nagyon nehezen követhető. De aki szereti az időutazós filmeket, az tehet vele egy próbát, bár az csak az utolsó részekben kap nagyobb szerepet.

0
 
2022.04.23 Robinson76

Időutazás török módra

A török sorozatokkal is az a helyzet, mint a koreaiakkal. Vannak közöttük igazán figyelemre méltók, főleg az elmúlt pár évben nőtt meg ezeknek a száma. Számomra ez a széria is ilyen. A történet már csak az alapvetése miatt is figyelmet érdemel, egy időutazós, török történelmi alapokon nyugvó, misztikus szériáról van szó. Abban a hotelben (is) játszódik, ahol Agatha Christie - aki pár pillanatra fel is tűnik a sorozatban - a Gyilkosság az Orient expresszen című regényét írta. A sztori szövevényes, a karakterek teljesen rendben vannak, és a körítés is nagyszerű. Engem a széria abszolút megvett magának, így várni fogom a folytatást!

0
 
2022.03.04 fester

Ez a sorozat magas színvonalú, mind a gyártási minőség, mind a történet minősége és a színészi tényezők tekintetében. A zene annyira kellemes, valamint vonzó és kellemes vizuális elemekkel rendelkezik. Ajánlom a megtekintését mindazoknak, akiket érdekel ez a műfaj.

0
 
2022.03.03 jojojo3

Egy fantasztikus sorozat, amit sajnos egy nap alatt végignéztem és befejeztem. Az első epizódok kicsit lassan futnak, de utána már csak a lélegzeted tartod vissza. A törökök egyre jobbak a sorozataikkal.

0